HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Zhuhai in China 2021

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

China învățământul superior pentru o pereche de ani a fost votat ca fiind unul dintre cele mai bune dintre țările asiatice. Această țară are peste 150 de atât publice, cât și private de distributie a universităților în toate provinciile din China. Învățământul superior se bazează cercetare.

Acest oraș este o destinație turistică majoră în China, acest lucru îl face și mai interesant pentru studenții internaționali, deoarece acestea pot studia la fel de bine ca să se distreze de neegalat în acest proces. Ele pot studia în școli, cum ar fi Zhuhai College de la Universitatea Jinan, International College Unite și multe altele.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Zhuhai in China 2021

rezultate găsite Filter

MBBS (în limba engleză)

Sun Yat-Sen University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
6 ani
Engleză
Campus

Sun Yat-sen Universitatea a fost aprobat ca fiind unul dintre cele treizeci de universități de către Ministerul Educației din China să se înscrie studenții internaționali cu s ...

Citeste mai mult