HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Zhuhai, Guangdong in China 2019

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

China, oficial Populară 's Republica China, este un stat suveran situat în Asia de Est. Este cea mai populată țară din lume 's, cu o populație de peste 1,35 miliarde de euro.

Acest oraș este o destinație turistică majoră în China, acest lucru îl face și mai interesant pentru studenții internaționali, deoarece acestea pot studia la fel de bine ca să se distreze de neegalat în acest proces. Ele pot studia în școli, cum ar fi Zhuhai College de la Universitatea Jinan, International College Unite și multe altele.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Zhuhai, Guangdong in China 2019

rezultate găsite Filter

MBBS (în limba engleză)

Sun Yat-Sen University
Campus La zi 6 ani Septembrie 2019 China Guangzhou Zhuhai + 1 mai mult

Sun Yat-sen Universitatea a fost aprobat ca fiind unul dintre cele treizeci de universități de către Ministerul Educației din China să se înscrie studenții internaționali cu specializare în MBBS (Programul de medicina clinica predate în limba engleză). Programul urmeaza "Regulamentul provizoriu cu privire la Standardele de control al calității engleză-predat medical de licență Educație pentru studenți International in China", și practicile principiile academice ale ...