HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Nanjing in China 2019/2020

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

China învățământul superior pentru o pereche de ani a fost votat ca fiind unul dintre cele mai bune dintre țările asiatice. Această țară are peste 150 de atât publice, cât și private de distributie a universităților în toate provinciile din China. Învățământul superior se bazează cercetare.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Nanjing in China 2019/2020

rezultate găsite Filter

Diplomă de licență de știință medicină

Southeast University
Campus La zi 6 ani Septembrie 2019 China Nanjing

Potrivit "Regulamentul provizoriu cu privire standardelor de control de calitate de limba engleza-predat medical de licență Educație pentru studenți International in China", Ministerul Educației din China a aprobat Universitatea de Sud-Est ca fiind unul dintre universitățile calificat în China să se înscrie studenții internaționali în limba engleză-a învățat program de licență de medicament.