Filter
Licenţă
China Guangdong Guangzhou Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți in Guangzhou in China 2019

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

China, oficial Populară 's Republica China, este un stat suveran situat în Asia de Est. Este cea mai populată țară din lume 's, cu o populație de peste 1,35 miliarde de euro.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Guangzhou in China 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
China
Guangdong
Guangzhou
Tip de studiu
Ritm
Sun Yat-Sen University

Sun Yat-sen Universitatea a fost aprobat ca fiind unul dintre cele treizeci de universități de către Ministerul Educației din China să se înscrie studenții internaționali ... [+]

MBBS (în limba engleză) Acest program este locul de construcție a nivel național cu funcții majore, se situeaza pe locul al 4-lea în rândul colegiilor medicale în China. SYSU este unul de 30 de universități calificate de ME a Chinei de a accepta MBBS studenții internaționali. Toate cursurile predate în limba engleză, fără cerințe de competență chinezi limba. SYSU este listat în directorul lume care din învățământul medical și absolvenții programelor de MBBS sunt eligibile pentru a lua examenele de licențiere medicale deținute de consiliile medicale din diferite țări, cum ar fi MCI, PMDC, USMLE, HPCSA, SCHS etc.

Sun Yat-sen Universitatea a fost aprobat ca fiind unul dintre cele treizeci de universități de către Ministerul Educației din China să se înscrie studenții internaționali cu specializare în MBBS (Programul de medicina clinica predate în limba engleză). Programul urmează "Regulamentul provizoriu privind standardele de control al calității engleză-predat medical de licență Educație pentru studenți International in China", și practici principiile academice de consolidare cunoștințe teoretice și concentrându-se pe abilitățile tehnice, studii interdisciplinare și practica clinica.... [-]

China Guangzhou Zhuhai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză