Filter
Licenţă
Chile Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Chile 2019

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Chile, oficial Republica Chile, este o țară din America de Sud ocupă o fâșie lungă, îngustă de pământ între munții Anzi la est și Oceanul Pacific la vest.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Chile 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Duoc UC

Un tehnician in Informatica biomedicale este un profesionist instruit care poate lucra în instituțiile sanitare din sectorul public și cel privat. Acești profesioniști vo ... [+]

Scoala de Sanatate

Scoala de Sanatate la Duoc UC oferă o carieră cu o viziune umană, modernă, dinamică, inovatoare și decisivă a problemelor de sănătate, cu o bază etică puternică și folosind cele mai moderne centre de simulare clinice ale țării. Școala oferă, de asemenea, instrumente care permit studenților să devină cel mai bun specialist în domeniu.

Biomedical Informatica

Un tehnician in Informatica biomedicale este un profesionist instruit care poate lucra în instituțiile sanitare din sectorul public și cel privat. Acești profesioniști vor proiecta sisteme de informații legate de luarea deciziilor care aplică standardele naționale și internaționale de sănătate pentru codificare, imagistica, de aprovizionare și de dezvoltare a sistemului, printre altele.... [-]

Chile Santiago
Februarie 2020
Spaniolă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză