Facultate în Bulgaria

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Bulgaria 2018

Master

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Ministerul Educației supraveghează adesea educația în Bulgaria. Studenții care urmăresc de învățământ superior în universitate obține de multe ori un anumit procent de sponsorizare guvernului de a le permite să finalizeze cu succes studiile lor.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Bulgaria 2018

Citește Mai Mult

Licență în Terapie Ocupațională

University Of Ruse
Campus Cu normă întreagă 4 anii October 2018 Bulgaria Ruse

Scopul principal al programului de la terapie ocupațională este de a educa specialiști care contribuie la a permite ocuparea pentru persoanele cu deficiențe fizice, mentale sau emoționale prin dezvoltarea, recuperarea sau menținerea abilităților de viață și de muncă de zi cu zi. [+]

Scopul principal al programului de la terapie ocupațională este de a educa specialiști care contribuie la a permite ocuparea pentru persoanele cu deficiențe fizice, mentale sau emoționale prin dezvoltarea, recuperarea sau menținerea abilităților de viață și de muncă de zi cu zi. Ei, de asemenea să le sprijine pentru a compensa pierderea permanentă a funcției de adaptare acasă, la școală și mediul de lucru.

Curriculum-ul este conceput în conformitate cu cerințele Rețelei europene de Terapie Ocupațională în Învățământul Superior (ENOTHE) și Federația Mondială de terapeuti profesionale (WFOT). În 2014 programul de licență de la Universitatea din Ruse a fost aprobat de WFOT. ... [-]