Facultate Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Balneário de Camboriú în Brazilia

Facultăți Part time de Top în Statele Unite ale Balneário de Camboriú în Brazilia 2018

Master

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Unele dintre cele mai bune universități din America Latină se bazează în Brazilia, o țară care are mai mult de 2.000 de instituții de învățământ superior. Universitățile din Brazilia poate fi împărțită în următoarele clasificări: guvernul federal a reușit universități; universitățile de stat controlate de guvern, guvernul municipal universități gestionate și universități private.

Balneario Camborio este o statiune de plaja cunoscut în Brazilia. Cu toate acestea, în afară de faptul că, statul a încercat consolidarea învățământului superior în zona de menținerea instituțiilor de învățământ, cum ar fi Brazilia Balneario Camboriu College și Univali Campus Balneario Camboriu.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate Part time în Statele Unite ale Balneário de Camboriú în Brazilia 2018

Citește Mai Mult

Graduate School Farmacie

Universidade Do Vale Do Itajaí
Campus Cu jumătate de normă 9 semestre March 2019 Brazilia Itajaí Balneário de Camboriú + 1 mai mult

Univali de Farmacie Curs subliniază formarea tehnică generalist profesionale și competent politic pentru a acționa în cetățean cuprinzătoare de promovare a sănătății. Curriculum-ul este axat pe medicina, care acoperă domeniile științelor vieții, exact, umane și de droguri luând domenii de formare suplimentare de analiză clinică și alimente. Discipline în biologie, fizică și ... [+]

Bachelor de Farmacie

Univali de Farmacie Curs subliniază formarea tehnică generalist profesionale și competent politic pentru a acționa în cetățean cuprinzătoare de promovare a sănătății. Curriculum-ul este axat pe medicina, care acoperă domeniile științelor vieții, exact, umane și de droguri luând domenii de formare suplimentare de analiză clinică și alimente.

Discipline în biologie, fizică și chimie însoțească elevul pe parcursul cursului, cu ore practice în laboratoare, ocupând o mare parte din sarcina, desigur.

Farmacie Cursul a fost în creștere și consolidarea credibilității sale cu dezvoltarea unui număr mare de proiecte de cercetare și extensie, dezvoltate prin programe de burse, evenimente științifice (evenimente și cursuri) și grupuri de cercetare. ... [-]