HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale São José dos Campos în Brazilia 2019

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Brazilia este în prezent printre cele mai bune 20 de tari performante din punct de vedere al economiei datorită restante orientată spre rezultate, procesul de învățare de învățământ superior. Nu există nici o barieră lingvistică mult, deoarece cele mai multe cursuri sunt oferite în limba portugheză.Brazilia are 50 de universități de stat și 80 private,

Acest oraș are un rol esențial în Brazilia ca un centru de cercetare si educatie. Multe centre de învățământ superior se află aici, și elevii local sau străin poate studia la Faculdade INPG, Instituto Brasileiro de Technologias Avancadas și multe altele.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale São José dos Campos în Brazilia 2019

rezultate găsite Filter

Licențiat în Nutriție

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)
Campus La zi 4 ani Martie 2020 Brazilia São José dos Campos

Curriculum-ul este organizat pentru a asigura integrarea studenților care provin din medii diferite în domeniul sănătății, precum și pentru a promova respectarea de subiecte de bază și specifice, în baza Stiintei de Alimentatie si nevoilor nutriționale ale persoanelor fizice și populații.