HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Presidente Prudente în Brazilia 2021

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Brazilia, oficial Republica Federativă a Braziliei, este cea mai mare țară atât în ​​America de Sud și regiunea America Latină. Este al cincilea cel mai mare țară din lume 's, atât pe zone geografice și de populație, cu peste 193 milioane de oameni.

Orașul a primit numele de la fostul președinte Prudente de Morais. Ea are mai multe universități și colegii integrate, cum ar fi SESI și SENAI care oferă o varietate de cursuri.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Presidente Prudente în Brazilia 2021

rezultate găsite Filter

Studii în kinetoterapie

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)
Licenţă
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Portuguese (Brazil)
Campus

Fizioterapeut format din Unoeste vor fi pregătite nu numai pentru reabilitarea pacienților, ci, de asemenea, pentru a preveni și a diagnostica tulburări ale organismului uman, ...

Citeste mai mult