Filter
Licenţă
Brazilia Natal Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Natal în Brazilia 2019/2020

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

În Brazilia, există trei tipuri de grade: Bachelors - durează între patru și șase ani pentru a finaliza și elevii pot lucra ca profesori, după terminarea patru ani de cercetare. Masters - are unul sau doi ani pentru a realiza, doctorat / Doctorat - cel mai înalt grad puteți studia și durează trei-patru ani pentru a atinge. Aceste trei grade corespund vag pentru cele trei cicluri ale Procesului de la Bologna - sistemul european de învățământ superior. Acest lucru înseamnă că, dacă ați obținut o diplomă de licență la o universitate europeană, ar trebui să fie calificat pentru a obține un master în Brazilia.

În afară de site-uri istorice, zone naturale și plaje minunate, Natal are universități de înaltă clasă și colegii. Cele mai notabile sunt Institutul Internațional pentru Neuroscience de Natal, și Universitatea Federală din Rio Grande do Norte.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Natal în Brazilia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Brazilia
Natal
Tip de studiu
Ritm
Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)

Bachelor of grad fizioterapie, la UNI-RN va avea un generalist, umanist, critic și reflexiv, agregate caracteristici tehnice și profesionale. ... [+]

scop Formarea personalului de a prezenta responsabilitate socială, capabil de a lucra cu privire la prevenirea, reabilitare și vindecarea oamenilor, promovând îmbunătățire a calității vieții acestora, niciodată abandonarea simțul său de investigație și reflexiv critic în căutarea de îmbunătățire a acesteia; pentru a dezvolta capacitatea de a promova o acțiune globală și integrată asupra sănătății, atenție la nevoile fizice, psihologice și sociale ale indivizilor, un fizioterapeut care are spirit antreprenorial și care știu cum să identifice și să intervină continuu în responsabilitatea sa socială, precum și să fie în măsură să recunosc rigoarea tehnico-științifică și uman în performanța profesională. Ieșire Profil ... [-]
Brazilia Natal
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză