Filter
Licenţă
Brazilia Juiz de Fora Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Juiz de Fora în Brazilia 2019

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Brazilia oferi un învățământ superior, care este finanțat parțial pentru acei studenți care ar dori să urmeze studii avansate. Ele trebuie să aibă vârsta între 18 și 35 de ani. Acest sistem de învățământ superior permite studenților să învețe abilități practice care să le permită să facă față provocărilor secolului 21.

Instituțiile de învățământ care funcționează în Juiz de Fora sunt foarte elegant în ceea ce privește serviciile. Cel mai notabil este Universidade Federal de Juiz de Fora.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Juiz de Fora în Brazilia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Brazilia
Juiz de Fora
Tip de studiu
Ritm
Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Obiectivul general al desigur Medicină Veterinară este de formare a medicilor generaliști, într-o vedere de ansamblu, cu abilitățile și competențele necesare pentru activ ... [+]

Profesionistul antrenat este calificat să acționeze în domeniile de chirurgie clinică și animalelor de companie, clinica si chirurgie a animalelor de fermă sau sportului și, de asemenea, în echipe multidisciplinare în domeniul sănătății publice, ecologia, salubrității mediului înconjurător și prevenirea zoonozelor. În activitățile de creștere a producției și a animalelor, operează în domeniile de creație creșterea animalelor și producția de carne și lapte din diverse specii, precum și tehnologia și inspecția produselor de origine animală. agricultură și agro-business management și control tehnic al laboratoarelor de droguri de animale și uzine furajere sunt, de asemenea, zone de rolul medicului veterinar, printre multe altele.... [-]

Brazilia Juiz de Fora
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză