HEALTHCARESTUDIES

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Juiz de Fora în Brazilia 2020/2021

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

În Brazilia, există trei tipuri de grade: Bachelors - durează între patru și șase ani pentru a finaliza și elevii pot lucra ca profesori, după terminarea patru ani de cercetare. Masters - are unul sau doi ani pentru a realiza, doctorat / Doctorat - cel mai înalt grad puteți studia și durează trei-patru ani pentru a atinge. Aceste trei grade corespund vag pentru cele trei cicluri ale Procesului de la Bologna - sistemul european de învățământ superior. Acest lucru înseamnă că, dacă ați obținut o diplomă de licență la o universitate europeană, ar trebui să fie calificat pentru a obține un master în Brazilia.

Instituțiile de învățământ care funcționează în Juiz de Fora sunt foarte elegant în ceea ce privește serviciile. Cel mai notabil este Universidade Federal de Juiz de Fora.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Juiz de Fora în Brazilia 2020/2021

rezultate găsite Filter

Medicina veterinară

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)
Licenţă
<
Normă întreagă
<
5 ani
Portuguese (Brazil)
Campus

Obiectivul general al desigur Medicină Veterinară este de formare a medicilor generaliști, într-o vedere de ansamblu, cu abilitățile și competențele necesare pentru activități ...

Citeste mai mult