$close

Filtre

Vezi rezultatele

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Campinas în Brazilia 2022

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.Brazilia, oficial Republica Federativă a Braziliei, este cea mai mare țară atât în ​​America de Su… Citeste mai mult

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Brazilia, oficial Republica Federativă a Braziliei, este cea mai mare țară atât în ​​America de Sud și regiunea America Latină. Este al cincilea cel mai mare țară din lume 's, atât pe zone geografice și de populație, cu peste 193 milioane de oameni.

Campinas este un oraș popular în Brazilia cunoscut pentru cultura și turismul. Cu toate acestea, orașul a fost implicat și în alte sectoare, cum ar fi oferind facilități de învățământ superior de oamenii săi. Instituții, cum ar fi Unicamp și UNIP se află aici.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Campinas în Brazilia 2022

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)
Campinas, Brazilia

Fizioterapie este o știință care se ocupă cu studiul de circulație umane în toate formele și a potențialului acesteia.

Fizioterapie este o știință care se ocupă cu studiul de circulație umane în toate formele și a potențialului acesteia. -
Licenţă
Normă întreagă
5 ani
Portuguese (Brazil)
Campus