Filter
Licenţă
Brazilia Campinas Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Campinas în Brazilia 2019

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Brazilia este în prezent printre cele mai bune 20 de tari performante din punct de vedere al economiei datorită restante orientată spre rezultate, procesul de învățare de învățământ superior. Nu există nici o barieră lingvistică mult, deoarece cele mai multe cursuri sunt oferite în limba portugheză.Brazilia are 50 de universități de stat și 80 private,

Campinas este un oraș popular în Brazilia cunoscut pentru cultura și turismul. Cu toate acestea, orașul a fost implicat și în alte sectoare, cum ar fi oferind facilități de învățământ superior de oamenii săi. Instituții, cum ar fi Unicamp și UNIP se află aici.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Campinas în Brazilia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Brazilia
Campinas
Tip de studiu
Ritm
Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Fizioterapie este o știință care se ocupă cu studiul de circulație umane în toate formele și a potențialului acesteia. ... [+]

Fizioterapie este o știință care se ocupă cu studiul de circulație umane în toate formele și a potențialului acesteia. Fizioterapeut are acum ample oportunități de angajare în spitale, clinici, centre de sănătate și stații, echipe sportive și centre de reabilitare. Creat în 1976, cursul de Fizioterapie, UNIMEP a fost subliniat de către presa de specialitate ca fiind unul dintre cele mai bune din țară. Acest lucru se datorează în principal excelența curriculum sale inovatoare, să îndeplinească cele mai recente orientări naționale și cerințele pieței, precum și stagii de par, integrarea cu programul de master in Kinetoterapie si infrastructura.

Durată5 ani în timpul zilei sau pe timp de noapte... [-]

Brazilia Campinas
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză