HEALTHCARESTUDIES.RO

Cel Mai Bun Studiu de Licență în Azerbaidjan 2019

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Pentru un cuplu de ani, Azerbaidjanul a îmbunătățit sistemul de învățământ superior prin îmbunătățirea nivelului de educație în mai multe universități la standarde internaționale. Există, de asemenea, îmbunătățită relația studenți cazul în care unele dintre cursuri sunt oferite în limbi de circulație internațională, cum ar fi engleză, chineză și spaniolă.

Contactează Direct Școlile pentru Studii de Licență în Sănătate în Azerbaidjan 2019

rezultate găsite Filter

Md stomatologie (stomatologiei)

Azerbaijan Medical University
Campus La zi 5 ani Septembrie 2019 Azerbaidjan Baku

Facultatea de Stomatologie din Azerbaijan Medical University a fost organizată în 1954. Scopul fundatiei al facultății a fost de a oferi populației republicii noastre cu specialiști de înaltă calificare la dentist.

Md farmacologie

Azerbaijan Medical University
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Azerbaidjan Baku

Istoria educației în farmacologie în Azerbaidjan începe cu anul 1938. Departamentul nostru de farmacologie trenuri de înaltă calificare, cu farmacist de studii de licență și master pentru a lucra în domeniul sănătății, inclusiv domeniul de farmacologie.

Medicament md

Azerbaijan Medical University
Campus La zi 6 ani Septembrie 2019 Azerbaidjan Baku

Personalul medical sunt pregătite pe "Tratamentul de muncă" de specialitate în facultate. discipline de medicina de bază sunt studiate la 1-3 cursuri, discipline clinice sunt studiate la 4-6 cursuri.