HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți în Statele Unite ale Gatton în Australia 2019

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Australia este o țară insulă și continent din emisfera sudică, în SW Pacific, un stat membru al Commonwealth-ului.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate în Statele Unite ale Gatton în Australia 2019

rezultate găsite Filter

Licențiat în științe veterinare (onoruri)

The University of Queensland
Campus La zi 5 ani Ianuarie 2020 Australia Gatton Brisbane Saint Lucia + 2 mai mult

știința veterinară este aplicarea principiilor medicale, de diagnostic si terapeutice pentru companie, de uz casnic, exotice, faunei sălbatice, precum și animalele de producție. știința veterinară este vitală pentru studiul și protecția practicilor de producție animală, sănătatea șeptel și monitorizarea răspândirii bolii pe scara larga. Aceasta necesită achiziționarea și aplicarea cunoștințelor științifice în mai multe discipline și utilizează abilități tehnice în vederea prevenirii bolilor la ambele animale domestice și sălbatice.

Licențiat în farmacie (onoruri)

The University of Queensland
Campus La zi 4 ani Ianuarie 2020 Australia Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 mai mult

Acest program se pregătește studenții pentru o carieră distinsă în industrie, comunitate, farmacie de spital sau de guvern. Elevii vor învăța la Farmacie Australia Centrul de stat-of-the-art de excelență (APCE) - o clasă mondială, 100 de milioane de $ facilitatea de predare și de cercetare situate în UQs de incinta stiintei biomedicale, la Woolloongabba.

Licențiat în științe dentare (onoruri)

The University of Queensland
Campus La zi 5 ani Ianuarie 2020 Australia Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 mai mult

Acest program educă urmatoarea generatie de profesionisti dentare la cele mai avansate facilitatea terțiară de sănătate orală în Australia.

De licență în științe biomedicale

The University of Queensland
Campus La zi 3 ani Ianuarie 2020 Australia Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 mai mult

Oamenii de stiinta biomedicale oferi baza asistenței medicale moderne și de a ajuta la dezvoltarea de tratamente pentru boli. Studiile vor concentra asupra corpului uman, la nivel molecular, celular si intregul corp si disciplinele de biochimie si biologie celulara, fiziologie, biologie de dezvoltare, microbiologie, farmacologie si Neuroscience.