HEALTHCARESTUDIES.RO

Cele Mai Bune Facultăți in Australian Capital Territory în Australia 2019

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Australian Capital Territory (ACT abreviat) este cel mai mic de auto-guvernare teritoriu intern în Australia. În recensământul din 2006, populația a ACT a fost 333000.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Sănătate in Australian Capital Territory în Australia 2019

rezultate găsite Filter

Facultatea de Nursing

University of Canberra
Campus La zi 6 semestre Ianuarie 2020 Australia Canberra

UC de gradul de îngrijire medicală vă oferă posibilitatea de a-ți îndeplini potențialul ca viitor lider și vizionar în australian care alăptează. Programul nostru reproiectat demonstrează excelența în practicile de asistență medicală și calitatea excelentă a educației și guvernarea.

Licențiat al științei radiațiilor medicale (cu specializări)

Charles Sturt University
Campus La zi 4 ani Ianuarie 2020 Australia Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 2 mai mult

CSU's Bachelor of Radiation Medical Science este conceput pentru a oferi studentilor cu cunostinte teoretice si abilitati profesionale necesare pentru a practica ca un om de stiinta de radiatii medicale calificat.