HEALTHCARESTUDIES

2 Facultăți de Top în Audiologie 2020

Atunci când absolvenții de liceu sau profesioniștii care lucrează recent decid să-și continue studiile, ei decid adesea să obțină o diplomă de licență. Aceste grade combină un amestec de clase generale și specializate, iar multe dintre aceste programe sunt oferite atât personal, cât și online.

Ce este un licență în domeniul audiologiei? Elevii își pot începe programul de diplomă prin luarea de clase introductive în matematică, biologie animală, fizică, scris compoziție, și lingvistică. După terminarea acestor cursuri, elevii vor continua să ia cursuri de predare în limbaj, limbă și științe ale auzului. În plus față de cursurile tradiționale, elevii pot avea ocazia de a participa la experiențe clinice supervizate clinice și misiuni clinice complete.

În timp ce câștigați această diplomă, studenții își pot perfecționa abilitățile de înțelegere, ceea ce îi poate ajuta să exceleze dacă se hotărăsc să devină un audiolog. De asemenea, pot îmbunătăți abilitățile de cercetare și comunicare, ceea ce le poate ajuta să impresioneze angajatorii viitori și să câștige promovări în cariera lor.

Costul total al câștigării unei licențe în domeniul audiologiei variază în mare măsură în funcție de mai mulți factori. De exemplu, aceasta poate fi afectată de cât de mult a participat la școală taxele pe credit, cât timp este programat pentru a fi finalizat și dacă cursurile sunt luate online sau personal.

Deși există multe posibile căi de carieră, majoritatea studenților care câștigă o diplomă de licență în domeniul audiologiei decid să-și continue studiile prin obținerea unui masterat într-un domeniu similar, astfel încât să poată lucra ca audiolog licențiat. După absolvire, absolvenții pot lucra în calitate de cercetător sau consultant în domeniul audiologiei, asistent de audiologie sau membru al personalului de îngrijire directă. Cei care decid să-și continue studiile pot studia subiecte avansate, cum ar fi acustica, fiziologia auzului, neurologia și audiologia.

Programele din domeniul audiologiei există în întreaga lume, atât în ​​formate personale, cât și online. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Audiologie Filter

Bachelor of Audiologie și pronunție știință

جامعة عمان الأهلية
Licenţă
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Arabic
Campus

A introdus un departament de auz și vorbire în 2001 și a fost inaugurat sub patronajul Alteței Sale Prințul Raad bin Zaid secretar șef-Anmak. Departamentul oferă programul de ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science în Audiologie și Discurs Patologie

Bloomsburg University
BSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Bloomsburg University 's program de audiologie și de limbaj de limbaj de limbaj de vorbire atrage studenți din întreaga lume, oferind flexibilitate în urmărirea carierei în au ...

Citeste mai mult