HEALTHCARESTUDIES

3 Facultăți de Top în Asistență medicală 2020

Obținerea o diplomă de licență oferă multe persoane cu educația necesară pentru o carieră. Acest grad de licență poate fi câștigat într-o varietate de setări academice. Aceasta poate dura oriunde de la trei la cinci ani complet, iar unii studenți să continue educația lor în continuare pentru a câștiga o diplomă de master sau doctorat.

Ce este o licență în asistarea medicală? Această disciplină presupune un fundal în domeniul științelor medicale. Aptitudini clinice si administrative sunt dezvoltate prin cursuri educaționale care se concentrează pe managementul serviciilor de sănătate, precum și aplicarea practică știință. Acesta va fi mult mai în profunzime decât un program de asociat și pregătește studenții pentru a intra în forța de muncă sau de a obține un grad mai mare. Acest program va implica atât munca curs general și învățare experiențială clinice și de laborator. Elevii se pot concentra pe un anumit specialitate de asistență medicală prin luarea electives specifice.

Prin câștigând o diplomă de licență, elevii pot învăța abilități care le vor servi profesional și personal. Ei învață analitic, abilități de comunicare și de interacțiune umană, în scopul de a lucra îndeaproape atât cu pacienții și personalul medical. Aceste competențe procura de multe ori salarii mai mari.

Programe în asistarea medicală poate varia în funcție de locație și de instituție. Determinarea costului de a câștiga un grad va depinde de cazul în care gradul este câștigat. Acesta poate fi cel mai bine determinată prin contactarea directă a instituției.

Un grad asistarea medicală duce la o carieră ca un asistent medical, în orice număr de setări de îngrijire a sănătății și specialități în ambele facilități private și publice. Certificarea poate fi câștigat pentru a crește potențialul salariu. Ofertele medicale care asistă mult flexibilitate în ceea ce privește cadru muncă și nivelul de responsabilitate. Persoanele cu diplomă acest licență va fi în cerere mare ca nevoia de lucrători calificați în asistență medicală continuă să crească.

Oamenii care sunt interesați de o carieră în medicină asistarea au un număr de opțiuni pentru a castiga o diplomă de licență. Ele pot participa la timp scoala full sau participa la cursuri on-line în timp ce angajat. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

3 Rezultate din Asistență medicală Filter

Licență în științe (științe paramedicale)

Edith Cowan University
BSc
<
Normă întreagă
<
6 semestre
Engleză
Campus

Oferă studenților cunoștințe și abilități pentru a furniza îngrijiri pre-spitalicești într-o serie de contexte clinice, politice și organizaționale. Elevii vor dezvolta, de as ...

Citeste mai mult

Licență în asistență medic

Carl Remigius Medical School
BSc
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Germană
Campus

Asistenta desigur Medic (B.Sc.), este o nouă în Germania, alternativă atractivă la scoala medicala. Programul de licență vă califică pentru a exercita activități medicale dele ...

Citeste mai mult

Licențiat în Managementul Medical și Servicii de Sănătate

American National University
Licenţă
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus
Online

Managementul medical și de sănătate a serviciilor de îngrijire medicală oferă medicilor de îngrijire a sănătății, care dețin o diplomă de asociat într-un domeniu aliat de sănă ...

Citeste mai mult