Filter
Licenţă
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Facultăți de Top în Asistență medicală 2019/2020

Obținerea o diplomă de licență oferă multe persoane cu educația necesară pentru o carieră. Acest grad de licență poate fi câștigat într-o varietate de setări academice. Aceasta poate dura oriunde de la trei la cinci ani complet, iar unii studenți să continue educația lor în continuare pentru a câștiga o diplomă de master sau doctorat.

Ce este o licență în asistarea medicală? Această disciplină presupune un fundal în domeniul științelor medicale. Aptitudini clinice si administrative sunt dezvoltate prin cursuri educaționale care se concentrează pe managementul serviciilor de sănătate, precum și aplicarea practică știință. Acesta va fi mult mai în profunzime decât un program de asociat și pregătește studenții pentru a intra în forța de muncă sau de a obține un grad mai mare. Acest program va implica atât munca curs general și învățare experiențială clinice și de laborator. Elevii se pot concentra pe un anumit specialitate de asistență medicală prin luarea electives specifice.

Prin câștigând o diplomă de licență, elevii pot învăța abilități care le vor servi profesional și personal. Ei învață analitic, abilități de comunicare și de interacțiune umană, în scopul de a lucra îndeaproape atât cu pacienții și personalul medical. Aceste competențe procura de multe ori salarii mai mari.

Programe în asistarea medicală poate varia în funcție de locație și de instituție. Determinarea costului de a câștiga un grad va depinde de cazul în care gradul este câștigat. Acesta poate fi cel mai bine determinată prin contactarea directă a instituției.

Un grad asistarea medicală duce la o carieră ca un asistent medical, în orice număr de setări de îngrijire a sănătății și specialități în ambele facilități private și publice. Certificarea poate fi câștigat pentru a crește potențialul salariu. Ofertele medicale care asistă mult flexibilitate în ceea ce privește cadru muncă și nivelul de responsabilitate. Persoanele cu diplomă acest licență va fi în cerere mare ca nevoia de lucrători calificați în asistență medicală continuă să crească.

Oamenii care sunt interesați de o carieră în medicină asistarea au un număr de opțiuni pentru a castiga o diplomă de licență. Ele pot participa la timp scoala full sau participa la cursuri on-line în timp ce angajat. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Asistență medicală

American National University

Managementul medical și de sănătate a serviciilor de îngrijire medicală oferă medicilor de îngrijire a sănătății, care dețin o diplomă de asociat într-un domeniu aliat de ... [+]

Servicii medicale si medicale

Ia cariera ta la nivelul următor

Managementul medical și de sănătate a serviciilor de îngrijire medicală oferă medicilor de îngrijire a sănătății, care dețin o diplomă de asociat într-un domeniu aliat de sănătate, cu abilitățile și competențele necesare pentru a funcționa ca manageri și supraveghetori în setările de asistență medicală.

Învățați din facultățile cu experiență în industrie, care au o înțelegere de primă importanță cu privire la strategiile, tacticile și cerințele de zi cu zi ale domeniului lor.

Programul de bază oferă o fundație în management și resursele umane, precum și specificul privind legislația în domeniul sănătății și bioetica, îmbunătățirea calității, managementul de proiect, economia, practica bazată pe dovezi și cercetarea, politica și conducerea. Specializările permit personalizarea programului la cariera ta aleasă, fiecare specializare oferind electives în predare și învățare pentru adulți:... [-]

Statele Unite ale Americii Salem SUA Online
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză