87 Nivel Licenţă Programe în Asia for 2024

Nivel Licenţă Programe în Asia for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Ingineria biomedicală este combinația și aplicarea principiilor fizicii, matematicii, biologiei și tehnologiei pentru cercetarea și fabricarea echipamentelor tehnice pentru tratamentul sănătății, inclusiv diagnostic, monitorizare și terapie.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    UniKL RCMP Facultatea de Farmacie și Științe ale Sănătății oferă o educație farmaceutică în Licență în Farmacie (cu onoare), care este progresivă, contemporană, orientată spre viitor și comparabilă cu programele farmaceutice oferite în țările avansate. Durata programului va fi de patru (4) ani.

    • Tbilisi, Georgia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Tbilisi, Georgia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul programului de licență în reabilitare medicală este de a forma un specialist de înalte valori și responsabilități în domeniul Medicinei Fizice și Recuperării, care își va aplica cunoștințele și abilitățile în îngrijirea pacientului și îmbunătățirea calității vieții. Structura și conținutul programului oferă studentului cunoștințe integrate despre funcționarea normală a corpului uman, recuperarea stărilor patologice și abilități de adaptare, precum și abilități de transfer de dezvoltare, ceea ce îl face pe absolvent competitiv atât pe piețele locale, cât și pe cele internaționale.

    • Baku, Azerbaidjan

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    Facultatea de Stomatologie din Azerbaijan Medical University a fost organizată în 1954. Scopul fundatiei al facultății a fost de a oferi populației republicii noastre cu specialiști de înaltă calificare la dentist.

    • Ulaanbaatar, Mongolia

    La zi

    În campus

    Engleză

    Licențiat nostru în Medicină Veterinară a fost creat pentru a dezvolta și de a crea un mediu plin de resurse pentru formare veterinar și de servicii de cercetare, prin îmbunătățirea formării de competențe, cercetare și mediul educațional.

    • Hebron, Teritoriile Palestiniene

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză, Avestan

    patru ani Programul nostru terapeutic Nutrition a fost special conceput pentru elevii cu un interes puternic în nutriție și sănătate știință care doresc să-și folosească cunoștințele pentru a ajuta la prevenirea si tratarea bolilor ca un dietetician inregistrat. elevii Nutriție terapeutice vor învăța cum ingestia de alimente și cerințele dietetice pot fi modificate de boală, precum și modul în care să se aplice diete terapeutice pentru a trata boli

    • Tbilisi, Georgia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Obiectivul programului este de a promova funcționarea eficientă a sistemului de sănătate prin educarea asistenților calificați și cu competențe deosebite. Elevii sunt calificați să lucreze ca asistenți la nivel internațional și local sau să-și continue studiile în universități locale sau internaționale

    • Shah Alam, Malaysia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Medical Science Laboratory (MLS), programul oferă o oportunitate pentru educație și formare în toate marile discipline de medical

    • Beirut, Liban

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Biochimie medicală este conceput pentru a prezenta elementele de bază ale biochimiei, incluzând astfel un studiu al structurii de carbohidrați, lipide, proteine, enzime și nucleotide, în plus față de metabolismul lor, bioenergetică, membrane și de semnalizare a sistemelor, integrarea și reglarea căilor metabolice majore , metabolismul azotului, mioglobina, hemoglobina, și hemostaza, cu accent pe baza biochimic de boala la om.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Acest grad vă echipează pentru a lucra în orice cadru farmacie, de la serviciul spitalicesc și practica comunității până la industria farmaceutică. În calitate de experți în medicină, farmaciștii preiau roluri din ce în ce mai importante și un membru important al echipei integrate de asistență medicală.

    • Batu Pahat, Malaysia
    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    În campus

    Engleză

    Programele noastre de Științe de sănătate vă ajută să vă pregătiți pentru a prelua aceste roluri. Acoperim o gama în curriculum-ul nostru, care include îngrijire și suport servicii de pacient diagnostic, tehnice, terapeutice și directe.

    • Nanjing, China

    La zi

    6 ani

    În campus

    Engleză

    Potrivit "Regulamentul provizoriu cu privire standardelor de control de calitate de limba engleza-predat medical de licență Educație pentru studenți International in China", Ministerul Educației din China a aprobat Universitatea de Sud-Est ca fiind unul dintre universitățile calificat în China să se înscrie studenții internaționali în limba engleză-a învățat program de licență de medicament.

    • Ajman, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Banda Aceh, Indonezia

    La zi

    În campus

    Engleză, Indoneziană

    Facultatea de Medicină Veterinară din Universitas Syiah Kuala (FVM-USK), Banda Aceh. Indonezia este una dintre cele mai vechi facultăți din cadrul acestei universități. FVM-USK a fost înființată la 17 octombrie 1960 și joacă deja un rol important în îmbunătățirea competenței resurselor umane care sunt profesioniste și au abilități analitice puternice în domeniile sănătății animale, zoonozelor și siguranței alimentelor de origine animală. Strategia de atingere a acestor obiective este conturată în viziunea FVM-USK: „deveniți inovatoare, independente și lider în implementarea celor trei piloni ai învățământului superior (Tri Dharma Perguruan Tinggi) cu resurse umane de încredere în dezvoltarea și aplicarea tehnologiei veterinare la nivel internațional până în 2030”. FVM-USK oferă educație atât pentru programul de studii de licență în medicină veterinară (BVM-SP) cât și pentru programul profesional în programul de studii de medicină veterinară (PPVM-SP). Cele două programe de studii au fost acreditate la categoria „Excelent” de către Instituția Națională de Acreditare pentru Învățământul Superior în Științe Medicale (LAMPTKes). În aceste două programe de studiu, avem un număr de 900 de studenți care provin din multe părți ale Indoneziei, cu medii și cultură diferite.