Facultate Online în Asia

Compară Facultăți Online în Asia 2018

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Câștigul salarial un grad on-line de la o școală poate duce probabil la o promovare și / sau spor la salariu, sau să se pregătească pentru o nouă carieră. Chiar dacă de formare clasă poate fi considerată mai tradiționale, educație on-line este avantajoasă în dreptul său propriu. Există un amestec de programe de studii, și cursuri individuale oferite prin intermediul organizațiilor de învățare on-line. Nu este nemaipomenit pentru costurile de școlarizare pentru cursuri online pentru a fi mai mică decât cea a unei școli convenționale, cu toate că acest lucru nu este cu siguranță sigură a tuturor programelor on-line.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Solicită Informații despre Licențe în Sănătate Online în Asia 2018

Citește Mai Mult

Bachelor Of Science Asistenta Medicala (Hons)

International Medical University
Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 2 - 4 anii February 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Nursing este promovarea și optimizarea sănătății și abilități ale persoanelor fizice, de prevenire a bolilor și a prejudiciului, reducerea de suferință prin diagnosticarea si tratarea răspuns umane și advocacy în grija persoanelor, familiilor, comunităților și populațiilor. [+]

IMU Nursing Science (Hons) Mesaj programul de înregistrare este o diplomă recunoscută pe deplin acreditat de calificare Agenția Malaezia (MQA) și Asistență Medicală Consiliul Malaezia. Este recunoscut pentru absolvenții noștri să-și continue educația și progresul lor în studii postuniversitare, atât la nivel local cât și în străinătate.

IMU Absolvenții Nursing Stiinta au avansat cu succes și a progresat în căile lor de carieră, și a câștigat promotii si modernizarea a fi un manager unitate, educator clinica si director adjunct de Nursing. Asistente medicale inregistrate cu o diplomă de licență pot extinde domeniul lor de aplicare de locuri de muncă și oportunități de carieră, la nivel local în Malaezia, precum și în țările în străinătate. ... [-]