Studiu de Licență în Aging

Facultăți de Top în Aging 2019

Un program de licență este de obicei un program de patru ani în care studenții dobândesc o înțelegere aprofundată a unui subiect specificat. Persoanele fizice de obicei urmăresc o asemenea măsură pentru a-și promova perspectivele de carieră.

Unii oameni se întreabă, ce este un burlac în îmbătrânire? În mod obișnuit, programele care se ocupă de îmbătrânire urmăresc să promoveze cunoașterea de către indivizi a fenomenului îmbătrânirii și a modului în care îmbătrânirea diferă între demografia socială și cea economică. În cursul studiilor, participanții la program pot obține o perspectivă asupra structurii, proceselor și contextelor sănătății comunității. Ele pot, de asemenea, să dobândească o înțelegere mai profundă a factorilor care afectează sănătatea și calitatea vieții la bătrânețe, precum și a noilor tehnologii care pot servi la îmbunătățirea calității vieții persoanelor în vârstă.

În timpul programului, persoanele pot dobândi o serie de abilități interdisciplinare valoroase, inclusiv abilități organizatorice puternice, capabilități de management de proiect și o aptitudine de comunicare, facilitare și coaching clar. Fiecare dintre aceste abilități poate fi benefică în viața personală și profesională a absolvenților.

Costul unui program de licență este diferit la fiecare instituție. Doi factori care pot afecta costul școlarizării includ locația școlii și durata programului.

Absolvenții unui program Bachelor în Aging pot descoperi că setul de competențe interdisciplinare le pregătește pentru o serie de oportunități de carieră. Unii participanți la program ar putea găsi succes ca facilitatori de îngrijire medicală la domiciliu, coordonatori de asistență medicală, manageri de proiect, dezvoltatori de planuri de sănătate și terapeuți fizici. Alții pot deveni asistenți medicali, cercetători sau consilieri. Persoanele din domeniul îmbătrânirii pot petrece majoritatea timpului pentru consilierea persoanelor vârstnice în ceea ce privește designul de locuințe adecvat vârstei, oportunitățile de recreere și mediile de viață.

În cazul în care o persoană alege să obțină diploma de licență, toate depind de locație, buget și flexibilitate. Cursurile online oferă cea mai mare comoditate, deoarece permit persoanelor să obțină o educație pe propriile lor condiții. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Servicii de gestionare îmbătrânire de licență

Ferdinand Porsche Fern FH
Online Cu jumătate de normă 3 anii September 2019 Austria Austria Online Vienna Wiener Neustadt + 2 mai mult

Humboldt Bildungsges.mbH cu campusul online, din Viena este cea mai mare instituție de învățământ la distanță în Austria și are o bine-a 50- [+]

Studiile Interdisciplinar și practic

Orientarea interdisciplinară și proiectarea metodologic și didactic a cursului veți dobândi cunoștințe aprofundate și abilități utile.

Ei dobândesc cunoștințe și înțelegere

fenomenul de îmbătrânire, structurile, procesele și contexte de socială și medicală, în legăturile dintre aspectele demografice, sociale și economice.

Acestea se referă la

Factorii care influențează sănătatea și calitatea vieții la bătrânețe, Politicile care vizează promovarea sănătății și a calității vieții la bătrânețe, noi tehnologii pentru a sprijini viața de zi cu zi a persoanelor în vârstă. ... [-]