Filter
Licenţă
Portugalia Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Studii Medicale în Administrația sănătății Part time în Portugalia 2020

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Administrația sănătății Part time în Portugalia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Administrația sănătății, Portugalia

Atlântica University

Sănătatea este singura industrie majoră din lume și sistemele naționale de sănătate sunt cei mai mari angajatori din toate națiunile dezvoltate. ... [+]

Descriere

Sănătatea este singura industrie majoră din lume și sistemele naționale de sănătate sunt cei mai mari angajatori din toate națiunile dezvoltate.

Gradul de Management al Sănătății este primul curs absolvent creat în Portugalia și unul dintre primele din Europa (în 2001) în acest domeniu de specializare în management, fiind unul dintre cursurile de cursuri de licență dezvoltate pentru a promova abilitățile de organizare a sistemului de sănătate, și toate subsectoarele sistemelor de sănătate, inclusiv îngrijirea vârstnicilor, îngrijirea pe termen lung, îngrijirea la domiciliu, serviciile de asigurări de sănătate, spitalele, diagnosticarea, soluțiile și serviciile de e-sănătate și consultanța pentru industria medicală.... [-]

Portugalia Barcarena
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză