Studii Medicale în Administrația sănătății Cu jumătate de normă de Top în Europa 2020

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa e… Citeste mai mult

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Administrația sănătății Cu jumătate de normă în Europa 2020

Citește mai puţin
Atlântica
Barcarena, Portugal

Sănătatea este singura industrie majoră din lume și sistemele naționale de sănătate sunt cei mai mari angajatori din toate națiunile dezvoltate.

Sănătatea este singura industrie majoră din lume și sistemele naționale de sănătate sunt cei mai mari angajatori din toate națiunile dezvoltate. Citește mai puţin
Licenţă
01 Sep 2020
La zi
Part time
3 ani
20 Aug 2019
Engleză
Campus