Studiu de Licență în Acupuncture

Facultăți de Top în Acupuncture 2019

Acupuncture

O diplomă de licență este un program de licență, care este disponibil într-o varietate de discipline. Elevii petrec, de obicei, procesul de învățare despre subiecte generale educație, și apoi să ia o abordare mai concentrată cu clasele create în jurul domeniul lor de cariera aleasă.

Poate va intrebati, ceea ce este un Bachelor in Acupunctura? Acest program este conceput pentru studenții care doresc să ofere vindecare prin metode alternative. Clase va varia în funcție de program, dar ele pot include teorii și principii de acupunctura, punctul de locație, tehnici auxiliare, meridianele de acupunctura, medicina naturista chineza, și scalp și acupunctura auricular. Elevii vor avea, de asemenea, numeroase oportunități de a practica și obține hands-on experiență.

Elevii care urmăresc un beneficiu grad acupunctura într-un număr de moduri. Experiența practică a programelor oferă le pregătește pentru a lucra în situații reale.Acupunctura a devenit o terapie alternativa populară, și programele care oferă herbology și medicina chineză extinde oportunitățile de carieră și mai mult.

De școlarizare și taxele legate de obținerea unui grad de acupunctura va varia de la o instituție la alta. Unii dintre factorii includ reputația școlii, durata programului, și taxele de consumabile. Elevii ar trebui sa contactati direct școlile pentru a afla ce obligațiile financiare vor fi pentru programul specific de care sunt interesați.

Cele mai multe absolvenți cu un grad de acupunctura decide să utilizeze educația lor într-un format practic, fie într-o situație de grup sau într-o clinică privată. Unii aleg să dobândească cunoștințe suplimentare în medicina chineză și plante, în scopul de a se concentra pe acest aspect. Unii absolvenți aleg să câștige un grad mai mare, în scopul de a fi un instructor de acupunctura la nivel de colegiu.

Începeți cu educatia ta acupunctura prin cercetarea și compararea școli.Utilizați baza noastră de date extinsă on-line pentru a căuta programul de mai jos si sa contactati direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Diplomă în acupunctură

Instituto Piaget
Campus 4 anii October 2019 Portugalia Vila Nova de Gaia

Cursul de licenta / licenta in acupunctura vizeaza o pregatire de inalta calitate pentru dobandirea unui profil de competenta clinica pentru practica acupuncturii in autonomie, in conformitate cu standardele nationale si internationale de instruire si educatie in domeniu Educație de bază și siguranță în acupunctură de la OMS și Federația Mondială a Societăților de Acupunctură și Moxibustion). [+]

Facultăți în Acupuncture. campusVila Nova de GaiaObiectivele cursului

Ciclul de studii în acupunctură vizează o pregătire de înaltă calitate pentru a obține un profil de competență clinică pentru practicarea acupuncturii autonome, în conformitate cu Portaria 207-F / 14 și 172-C / 15 și cu standardele formarea și educația în domeniu (Ghidul privind educația de bază și siguranța în domeniul acupuncturii al OMS și al Federației Mondiale a Societăților de Acupunctură și Moxibus).

Ciclul de studii se bazează pe un proces de predare și învățare centrat pe elev, promovând o cultură de cercetare și reflecție critică, auto-gestionarea învățării pe tot parcursul vieții, dezvoltarea și integrarea cunoștințelor și abilităților științelor de bază și clinice, principiile acupunctura si practica clinica in acupunctura.... [-]