HEALTHCARESTUDIES.RO

4 Facultăți de Top în Științe de laborator 2019/2020

O diplomă de licență este considerat un pas necesar în obținerea o serie de obiective de carieră. După terminarea un grad, absolvenții au posibilitatea de a intra în forța de muncă sau să-și continue educația lor într-un program de master sau doctorat. Cursul de studiu poate încorpora o combinație de clasă și de învățare hands-on.

Ce este un Bachelor in laboratoare medicale? Oamenii de stiinta de laborator sunt o piesa importanta in diagnosticul si managementul bolilor. O diplomă în domeniul va pregăti pentru a lucra cu o gamă largă de echipamente medicale în timp ce se angajeze în patologia diagnostic și cercetare. Elevii vor întâlni la clasă și la setarile de laborator în timpul studiilor lor. Aceste programe durează în mod obișnuit opt-zece semestre, și în mod frecvent, instituțiile vor ajuta la plasarea profesională după absolvire.

Poziții în domeniul științei de laborator oferă salarii puternice și un mediu de lucru științifice angajarea.Pentru a obține o diplomă în domeniu, solicitanții trebuie să aibă o diplomă de licență care demonstrează experiența lor în vigoare.

Costul completarea unui program variază mult între instituții, și este important să se cerceteze costurile pentru a găsi cel mai potrivit pentru tine. Durata programului și locație poate afecta cost, astfel încât elevii trebuie să contacteze școala lor pentru informații specifice de cost.

După ce au terminat de gradul lor, mulți studenți își continuă studiile în domeniul și de a obține cunoștințe suplimentare, împreună cu posibilitatea de a crescut. Există diferite, dar specifice domenii de a alege de la, și absolvenți pot găsi posturi de entry-level în fiecare după absolvire. Indivizii lucrează în ambele de laborator si setarile de spital, și mulți de muncă în cadrul organizațiilor de sănătate publică, organizații non-profit sau corporații farmaceutice.

Există o serie de instituții care oferă o licență în laboratoare medicale, de aceea este important pentru a investiga o serie de școli.Pentru a începe, a căuta programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

4 Rezultate din Științe de laborator Filter

Bmls în domeniul științei medicale de laborator

Igbinedion University, Okada
Campus La zi 4 - 5 ani Martie 2020 Nigeria Benin City

Medical Science Laboratory este o profesie promitatoare si dinamic, care este proiectat pentru a oferi baze largi de cunoștințe științifice fundamentale și aplicarea acesteia astfel încât absolvenții sunt bine pregătiți să se întâlnească cu nevoile în schimbare ale cunoștințelor științifice moderne având în vedere rolul central al acestora în sistemul de livrare de ingrijire de sanatate.

Licență știință de laborator medical (Hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Malaysia Shah Alam

Medical Science Laboratory (MLS), programul oferă o oportunitate pentru educație și formare în toate marile discipline de medical

Bachelor of Science medical de laborator (bmlsc)

Charles Darwin University
Campus La zi Part time 4 - 8 ani Ianuarie 2020 Australia Darwin Sydney Melbourne + 3 mai mult

Acest grad profesional și orientată profesional va pregăti studenții pentru o carieră în calitate de oameni de stiinta medicale in domeniile de patologie de diagnostic, cercetare și laboratoare specializate. Laborator medical

Licențiat în Știința Sănătății în Știința Medicală a Laboratorului

Bellarmine University
Campus La zi 4 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Louisville

În calitate de cercetător al laboratoarelor medicale, veți fi un LIFESAVER! Majoritatea deciziilor medicale se bazează pe rezultatele testelor de laborator generate de cercetătorii din laboratoarele medicale (cunoscuți anterior sub denumirea de tehnologi medicali sau cercetători de laborator clinic). Aplică abilități și instrumente pentru a analiza celulele sanguine și fluidele corporale, pentru a identifica bacteriile și virușii care cauzează boli și pentru a efectua testele înainte de transfuzii și transplant.