Filter
Licenţă
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

2 Facultăți de Top în Științe alimentare 2019/2020

O diplomă de licență este o diplomă de licență de patru ani, care ar putea fi în măsură să ofere studenților cu educația și pregătirea corespunzătoare necesare pentru a găsi o carieră reputație la absolvire. Absolvind cu o diplomă de licență ajută semnifica faptul că elevii au pus în timpul și energia necesară să fie competenți și capabili să în domeniul lor.

indivizii curios ar putea fi întrebați, ceea ce este un Bachelor in Food Science? Elevii din acest program de gradul învăța să includă biologie, chimie, inginerie, microbiologie, si nutritie pentru a studia produsele alimentare, și să învețe cum să păstreze mai bine și de a proteja produsele alimentare. majors știință alimentară joacă un rol important în lume, în care activitatea lor poate ajuta duce la alimente mai sănătoase și mai hrănitoare, care este sigur pentru toată lumea să consume.

Mulți studenți aleg să câștige o diplomă de licență în științe alimentare pentru a primi hands-on de formare și îndrumare de la instructori cu experiență.abilități îmbunătățite în cercetare, rezolvarea problemelor și gândirea critică, combinate cu experiența practică pe care le primesc în programul lor, se pot face absolvenți foarte căutat de către angajatori dorite.

Costul asociat cu câștigarea unui licență poate varia și poate depinde de mai mulți factori diferiți. Elevii ar trebui să vorbească direct cu biroul de admitere a potențialelor școli pentru a primi informații de școlarizare pertinente.

cariere posibile pentru persoanele care au absolvit cu un Bachelor in Food Science pot include, de lucru ca oamenii de stiinta alimentare pentru companiile alimentare de vânzare cu amănuntul sau producătorii de produse alimentare, sau lucrează ca cercetători alimentare și dezvoltatori pentru organizații guvernamentale sau laboratoare independente. Alte persoane pot alege, de asemenea pentru a preda știința alimentară și de a lucra cu instituțiile de învățământ superior pentru a contribui la dezvoltarea științei cursuri de alimente și conduită importantă știință de cercetare alimentară pentru mediul academic.

Dacă sunteți interesat de a lucra spre stabilirea unor surse de alimentare sigure și de încredere, apoi un Bachelor in Food Science poate fi opțiunea de educație potrivită pentru tine. Pentru a începe, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Științe alimentare

Universidad Tecmilenio

Professional dezvoltă strategii nutriționale eficiente și sănătoase. ... [+]

Facultăți în Științe alimentare. Profilul Absolvent Evalua starea nutrițională a indivizilor și a grupurilor sociale. Proiectarea și să evalueze strategii nutriționale eficiente în funcție de problemele de indivizi și grupuri sociale. Servicii de alimentare administreze în mod complet de diferite tipuri. Crearea și gestionarea de consultanță de afaceri și consultanță în domeniile de nutriție. Utilizați principii științifice și etice de luare a deciziilor pentru fi. integreze în mod eficient echipe multidisciplinare. Să promoveze o schimbări pozitive și eficiente în stilul de viață al oamenilor. câmp de lucru Spitale, clinici si centre de sanatate. Săli de sport, școli și companii care au nevoie de sprijin nutriționiști profesioniști. medici de birouri private. organizații și instituții guvernamentale non-profit. personalizate atenție la pacienții cu cerințe de ingrijire in curs de desfasurare in starea lor nutritiva. propria mea companie. Curriculum ... [-]
Mexic Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón  + 4 Mai mult
Iulie 2020
Spaniolă
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Maastricht University, Campus Venlo

Colegiul Universitar Venlo (UCV) este unic. Vă urmați interesele și selectați propriile cursuri. Acest lucru vă permite să studiați aspecte legate de alimentație, nutriți ... [+]

Colegiul Universitar Venlo

Colegiul Universitar Venlo (UCV) este unic. Vă urmați interesele și selectați propriile cursuri. Acest lucru vă permite să studiați aspecte legate de alimentație, nutriție

Fapte rapidepentru studenții cu o înaltă motivație, cu o pasiune pentru Alimentație, Nutrițielibertatea de a vă crea propriul curriculum3-an, cu normă întreagă, predat în limba englezăadmitere selectivă, începe în septembriesăptămânal: 12-14 ore de contact, 28 de ore de auto-studiuîn funcție de concentrația pe care ați ales-o, veți primi o diplomă de licență sau diplomă de licență după absolvireGhid de studiu obligatoriu (cel puțin 45 din 60 de credite ECTS în anul 1)De ce acest program?... [-]
Ţările de Jos Venlo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză