HEALTHCARESTUDIES.RO

62 Facultăți de Top în Îngrijire 2019

Mulți studenți la colegiu doresc să obțină o diplomă de licență. Acest studiu universitar durează câțiva ani și poate conține anumite cerințe pentru absolvire. După obținerea unei diplome de Licență, studenții sunt adesea mai bine calificați pentru diferite locuri de muncă.

Ce este un program de Licență în Asistență Medicală? Acesta este un studiu conceput pentru a-i pregăti pe studenți pentru o varietate de roluri în lumea medicală. Cursurile sunt adesea legate de științe. În plus, studenții obțin competențe care îi vor ajuta să devină competitivi în lumea asistenței medicale. În timpul școlii studenții muncesc pentru a-și dezvolta competențele tehnice și profesionale. Aceștia pot avea și oportunități de învățare practică pentru a fi mai bine pregătiți pentru a lucra după absolvire. În funcție de program, pot exista cerințe de intrare.

Există mai multe beneficii pentru a obține o Licență în Asistență Medicală. Cu această educație, mulți studenți sunt mai calificat pentru locuri de muncă. Ei pot și să își continue educația la nivel postuniversitar. Chiar mai bine, cursurile sunt captivante și pline de satisfacții.

Costurile de școlarizare pot varia în funcție de program și de universitate. Fiecare școală are diferite taxe de școlarizare. Dacă dorești să urmezi un program de licență, cel mai bine este să cercetezi costurile pentru școala la care vrei să mergi.

După absolvire, studenții caută adesea locuri de muncă în industria medicală. Mulți aleg să devină asistenți medicali. Este de asemenea comun ca absolvenții să lucreze ca asistenți în medicină. Unii aleg să își continue educația pentru a obține o diplomă de masterat. În funcție de propriile tale calificări, există adesea locuri de muncă disponilibe în spitale și cabinete medicale în întreaga lume.

Dacă vrei să urmezi un program de Licență în Asistență Medicală, atunci cel mai bine este să găsești programul potrivit nevoilor tale. Caută programul ideal pentru tine mai jos și contactează direct biroul de admitere al școlii alese completând formularul nostru online.

62 Rezultate din Îngrijire Filter

Licență de asistență medicală

Saimaa University of Applied Sciences
Campus La zi 7 semestre August 2019 Finlanda Lappeenranta

Programul de grad în Nursing produce asistente medicale înregistrate care sunt profesioniști în sprijinirea indivizilor, familiilor și comunităților în domenii multiple de expertiză.

Gradul în care alăptează

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
Campus La zi 10 semestre Februarie 2020 Bolivia Cochabamba

Tren profesioniști în furnizarea de servicii de asistență medicală de specialitate în domeniul sănătății, pe baza cunoștințelor științifice și de cercetare, cu o capacitate critică, reflexivă și proactivă, respectând diversitatea culturală a pacientului, familie și comunitate.

Licențiat al asistenței medicale în asistență medicală

JAMK University of Applied Sciences
Campus La zi August 2019 Finlanda Jyväskylä

Faceți cunoștință cu oameni din întreaga lume, aflați despre culturi diferite și, în același timp, studiați pentru a fi o asistentă medicală competentă! Veți învăța să planificați, să implementați și să dezvoltați o activitate de promovare a sănătății, de prevenire, de vindecare și de reabilitare în domeniul sănătății. Puteți lucra în asistență medicală de bază, asistență socială sau asistență medicală specializată, companii private, organizații, poziții internaționale în domeniu sau ca antreprenor. Această școală oferă programe în asistență medicală, afaceri, turism și logistică.

Licențiat în Științe Nursing (BNS)

Rangsit University International College
Campus La zi 4 ani Ianuarie 2020 Thailanda Lak Hok

Este un program de 4 ani. Programul a fost aprobat și acreditat de către Consiliul pentru Nursing și Urbanism din Thailanda. Metodele de predare și învățare sunt efectuate în principal în limba engleză. Cu toate acestea, în timpul practicii clinice, elevii vor fi ajutați să folosească Thai pentru pacienți atunci când este necesar pentru a satisface nevoia clienților și sunt disponibile cursuri suplimentare de limbă thailandeză pentru studenții internaționali pentru a-și îmbunătăți abilitățile de limba Thai.

Burlac de îngrijire a sănătății în asistență medicală (asistent medical)

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Campus La zi 42 luni Contactează şcoala Finlanda Seinäjoki

Programul de gradul va califica student ca un asistent social (RN). Programul trenurilor asistente medicale, care sunt experți în asistență medicală în medii de lucru diferite. Sarcina lor principală este de a promova și menține sănătatea și pentru a preveni boala. Le pasă de bolnavi și care suferă indivizilor, familiilor și comunităților și, de asemenea, să le reabiliteze.

Nursing Degrees

Southwestern Oklahoma State University
Campus Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Weatherford

Bine ați venit la Școala de Nursing, în cazul în care ne străduim să educăm absolvenți care alăptează pentru a satisface cererea de practică profesională.

Facultatea de Nursing

The University Of Georgia
Campus La zi Înscriere Deschisă Georgia Tbilisi

Obiectivul programului este de a promova funcționarea eficientă a sistemului de sănătate prin educarea asistenților calificați și cu competențe deosebite. Elevii sunt calificați să lucreze ca asistenți la nivel internațional și local sau să-și continue studiile în universități locale sau internaționale

Licențiat în Sănătate - Nursing

Centria University of Applied Sciences
Campus La zi 7 semestre Contactează şcoala Finlanda Kokkola

Vrei să te apropii de oameni și să participi la diferitele lor etape de viață? Vă interesează promovarea sănătății, a bunăstării și a siguranței indivizilor și a întregii comunități? Îți place schimbarea situațiilor și a mediilor multiculturale? Dacă sunteți un jucător de echipă, vă bucurați de responsabilități și puteți lucra independent, atunci sunteți potrivit pentru studiile de îngrijire medicală!

Facultatea de Nursing (Top-up) (Universitatea Griffith)

Kaplan Singapore
Campus Part time 24 luni Contactează şcoala Singapore

Programul Bachelor of Nursing (Top-up) oferă o oportunitate pentru asistenții medicali înregistrați în Singapore și țările învecinate care se înregistrează la Singapore Nursing Board ca asistente medicale înregistrate pentru a-și îmbunătăți calificările și abilitățile. Acest program a avut 14 aporturi de succes și peste 350 de absolvenți și studenți din 2003. Programul adoptă o abordare orientată către studenți și reorientează baza de cunoștințe și experiență existente a asistenților medicali înregistrați spre practici proactive de rezolvare a problemelor.

Licențiat în Nursing (Hons)

International Medical University
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Malaysia Kuala Lumpur

IMU Bachelor of Nursing este un program de 4 ani cu normă întreagă care pregătește un student pentru a deveni o asistentă medicală înregistrată, calificat pentru a practica într-o varietate de setări, fie în sectorul public sau privat de asistență medicală. După absolvirea unei licențe în Nursing, absolventul poate alege să lucreze ca asistență medicală înregistrată sau să urmeze o diplomă avansată sau post specializare de bază în maternitate, îngrijire ortopedică, asistență medicală critică, asistență renală, asistență medicală perioperatorie, asistență medicală comunitară, asistență medicală gerontologică și multe altele . Absolvenții pot alege, de asemenea, să își continue studiile la nivel de masterat și doctorat (doctorat).

Programul de licență în Nursing

Tampere University Of Applied Sciences
Campus La zi 42 luni Contactează şcoala Finlanda Tampere

Nursing este de a sprijini sănătatea și bunăstarea oamenilor pe tot parcursul vieții. Rolul asistentei profesionale este de a proteja, promova și îmbunătăți sănătatea persoanelor, familiilor și comunităților pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Programul nostru de Studii în Nursing educă profesioniști orientați internațional în domeniul asistenței medicale. Studiile vă vor oferi abilitățile necesare în diverse domenii de asistență medicală. În timpul programului, cele mai recente practici de cercetare și practici bazate pe dovezi vor fi integrate cu competențe profesionale profesionale.

Grade de Nursing Online

Northern Illinois University Online
Online Part time 2 - 6 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii DeKalb

Industria de îngrijire a sănătății are nevoie de asistente medicale cu o educație actuală la fiecare nivel. Cincisprezece procente din creșterea ocupării forței de muncă este prevăzută pentru asistenții medicali înregistrați până în 20261, iar un deficit național de aproape 1 milion de locuri de muncă RN este prevăzut până în 2030. Indiferent dacă vizezi să avansezi abilitățile tale clinice sau să devii educator, administrator sau cercetător de asistență medicală, Programele universitare de îngrijire medicală online vă pot pregăti pentru a răspunde acestei cereri, păstrați educația actuală și găsiți rolul pe care îl căutați. Câștigați-vă on-line de gradul într-unul din cele patru programe de licență sau absolvent de CCNE-acreditate pentru o carieră plină de satisfacții, de-a lungul vieții.

Gradul RN-BSN

University of Saint Mary Online
Online Part time 1 an Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Leavenworth

Câștigați-vă gradul CCN acreditat, online RN-BSN de la Universitatea din Saint Mary în numai 1 an. Obțineți aptitudinile și cunoștințele pentru a rămâne pe vârful unei industrii care evoluează în domeniul sănătății și pentru a vă duce cariera la nivelul următor. Nu este necesară rezidența.

Licențiat în asistență medicală

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)
Campus La zi 6 semestre Octombrie 2019 Polonia Lublin

Lumea modernă, o lume a pacienților și a profesioniștilor din domeniul medical se schimbă. Aceasta se referă la munca profesională a asistentelor medicale, nevoile în domeniul asistenței medicale și așteptările pacienților cu privire la această profesie; sistemul de educație al acestui grup de profesioniști se schimbă, de asemenea.

Facultatea de Nursing

Queensland University of Technology
Campus La zi 3 ani Februarie 2020 Australia Kelvin Grove

Aflați de la unii dintre cei mai respectați experți din Australia. Accesați facilități, tehnologii și echipamente construite în scopuri și completați 840 de ore de plasare.