Filter
Licenţă
Statele Unite ale Americii New York Rochester Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale Rochester în Statele Unite ale Americii

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Elevii care doresc să se alăture profesiei medicale ca asistenți pot studia asistenții medicali. Acest domeniu de studiu se referă la prevenirea bolilor, ameliorarea suferinței, promovarea pacienților, tratarea leziunilor și promovarea sfaturilor privind sănătatea.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Roanoke, un oras independent este situat în Commonwealth din Virginia. Instituții de învățământ superior din oraș rula 2 ani si programe de gradul 4 ani într-un număr de cazuri.

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale Rochester în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Îngrijire, Rochester

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
New York
Rochester
Tip de studiu
Ritm
The College At Brockport State University Of New York

Programul este conceput pentru a ajuta studenții să devină pregătiți din punct de vedere științific și umanist pentru a deveni asistenți medicali profesioniști și oferă o ... [+]

Programe de Licență în Îngrijire în Statele Unite ale Rochester Statele Unite ale Americii.

Programul este conceput pentru a ajuta studenții să devină pregătiți din punct de vedere științific și umanist pentru a deveni asistenți medicali profesioniști și oferă o fundație pentru studii postuniversitare în asistență medicală. Practicanții începători sunt cei mai frecvent angajați în spitale sau în comunități. Spitalele oferă oportunități provocatoare pentru absolventul bacalaureatului, precum și facilitățile de îngrijire a sănătății pe termen lung. În comunitate, asistenții medicali sunt angajați de către departamentele de sănătate publică, organizațiile de întreținere a sănătății, centrele de sănătate ale comunității și ale migranților, clinicile ambulatorii, cabinetele medicilor, organizațiile de sănătate voluntare și azilurile. Din ce în ce mai mult, asistentele medicale au oportunități de a participa la eforturile antreprenoriale ca furnizori independenți de asistență medicală. Serviciile armate oferă, de asemenea, oportunități excelente de carieră pentru absolvenți.... [-]

Statele Unite ale Americii Rochester
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză