Filter
Licenţă
Statele Unite ale Americii Pennsylvania Chester Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale Chester în Statele Unite ale Americii

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Studiul asistenței medicale se concentrează asupra prevenirii bolilor și leziunilor, îngrijirii pacienților de toate vârstele și promovării sănătății. Acest subiect este util pentru oricine dorește să fie asistent medical la spitale, clinici, centre asistate de viață sau alte instituții de sănătate.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Orașul Chester în Pennsylvania aparut ca un oraș de fabricație de automobile și șantierul naval. Astăzi, ea are o universitate care folosit pentru a fi un colegiu militar și un institut de formare profesională.

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale Chester în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Îngrijire, Chester

Widener University Online

Asistenta online înregistrată la licență în științe medicale (RN-BSN) de la Universitatea Widener este proiectată pentru asistenții medicali înregistrați pentru a răspund ... [+]

Online RN-la-BSN

Câștigă abilitățile și experiența de care ai nevoie pentru a răspunde cerințelor unui mediu de îngrijire a sănătății din ce în ce mai complex, cu programul online de asistent medical înregistrat la licență în licență în asistență medicală (RN-la-BSN) de la Universitatea Widener.

Fapte rapide:30 de ore de credit *Total de școlarizare estimată: 14.460 USDCCNE-acreditat100% on-lineNu este necesară rezidențaOpțiuni de program flexibile și accelerate

Programul nostru RN-to-BSN se bazează pe atuurile pe care le demonstrezi deja ca asistent medical autorizat, îți dezvoltă abilitățile de leadership și îți extinde cunoștințele pentru a oferi îngrijiri și mai de calitate.... [-]

Statele Unite ale Americii Chester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 semestre
Online
Citiți mai multe în limba engleză