Filter
Licenţă
Statele Unite ale Americii Mississippi Mississippi City Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale Mississippi City în Statele Unite ale Americii

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Studiul asistenței medicale se concentrează asupra prevenirii bolilor și leziunilor, îngrijirii pacienților de toate vârstele și promovării sănătății. Acest subiect este util pentru oricine dorește să fie asistent medical la spitale, clinici, centre asistate de viață sau alte instituții de sănătate.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Mississippi este numit după râul Mississippi, care se desfășoară de-a lungul frontierei de vest a. Împreună cu subiectul modern, colegii și universități în acest stat oferă programe avansate în artele vizuale, muzică vocal, teatru și dans.

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale Mississippi City în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Îngrijire, Mississippi City

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Mississippi
Mississippi City
Tip de studiu
Ritm
William Carey University

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în Iosif și Nancy Fail Scoala de Nursing de la William Carey University. Bachelor of Science în Nursing (SN), program ... [+]

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în Iosif și Nancy Fail Scoala de Nursing de la William Carey University. Bachelor of Science în Nursing (SN), programul a fost dezvoltat pentru a pregăti practicant în condiții de siguranță, generalist pentru a intra în lumea în continuă schimbare de asistenta medicala. Absolvenții sunt pregătiți pentru practica auto-dirijată și o creștere continuă în asistență medicală profesională. Învățare pe tot parcursul vieții este subliniat ca absolvent este pregătit să-și continue educația dincolo de nivelul de bacalaureat. Gradul BSN este un program de fast-paced în cazul în care elevii pot finaliza programul de studiu în 18 luni odată admiși la programul de asistenta medicala. Gradul este oferit pe ambele Hattiesburg și Tradiție campusuri. Ambele campusuri ofera acces în timpul termenii toamna si primavara. Clase Hattiesburg sunt deținute în aripa de master a clădirii Fail-Asbury. Clase de tradiție sunt ținute la noul campus Tradiție situat pe autostrada 67 în Harrison County. Scoala de Nursing este acreditat de către Comisie pe Collegiate Nursing Educației, o Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC, 20036 - 1120, (202.887.6792): de către Consiliul de Administrație, precum și instituțiile de învățămînt superior a stare de Mississippi.... [-]

Statele Unite ale Americii Biloxi Mississippi City
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză