HEALTHCARESTUDIES

Vezi Programe de Licență în Îngrijire în Thailanda

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Elevii care doresc să se alăture profesiei medicale ca asistenți pot studia asistenții medicali. Acest domeniu de studiu se referă la prevenirea bolilor, ameliorarea suferinței, promovarea pacienților, tratarea leziunilor și promovarea sfaturilor privind sănătatea.

Thailanda, oficial Regatul Thailanda, cunoscut anterior ca Siam, este o țară situată în centrul peninsulei Indochina din Asia de Sud-Est. Plaje și insule Thailanda 's atrag milioane de vizitatori în fiecare an, de pe tot globul. Oricine cu un grad de patru ani pot obține locuri de muncă ca un profesor de limba engleză în Thailanda.

Contactează Școli Direct despre Programe de Licență de Top în Îngrijire în Thailanda 2020

2 Rezultate din Îngrijire, Thailanda Filter

Licențiat în științe care alăptează

St. Theresa International College
Licenţă
<
La zi
<
4 ani
Engleză
Campus

Burlaci noastre de program de Nursing Science vă va da posibilitatea de a lua deciziile corecte pentru îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților. Programul va ajuta să do ...

Citeste mai mult

Licențiat în Științe Nursing (BNS)

Rangsit University International College
Licenţă
Ian 2020
<
La zi
<
4 ani
Engleză
Tailandez
Campus

Este un program de 4 ani. Programul a fost aprobat și acreditat de către Consiliul pentru Nursing și Urbanism din Thailanda. Metodele de predare și învățare sunt efectuate în ...

Citeste mai mult