HEALTHCARESTUDIES.RO

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale Lak Hok în Thailanda

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Nursing este studiul de prim ajutor și de asistență medicală preventivă pentru bolnavi sau răniți. Elevii se pot concentra pe îngrijirea copiilor, a traumatismelor, a persoanelor în vârstă sau a persoanelor bolnave psihice sau se concentrează asupra modului de îngrijire pentru o gamă mai largă de pacienți.

Thailanda, oficial Regatul Thailanda, cunoscut anterior ca Siam, este o țară situată în centrul peninsulei Indochina din Asia de Sud-Est. Plaje și insule Thailanda 's atrag milioane de vizitatori în fiecare an, de pe tot globul. Oricine cu un grad de patru ani pot obține locuri de muncă ca un profesor de limba engleză în Thailanda.

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale Lak Hok în Thailanda 2019

1 Rezultate din Îngrijire, Lak Hok Filter

Licențiat în Științe Nursing (BNS)

Rangsit University International College
Campus La zi 4 ani Ianuarie 2020 Thailanda Lak Hok

Este un program de 4 ani. Programul a fost aprobat și acreditat de către Consiliul pentru Nursing și Urbanism din Thailanda. Metodele de predare și învățare sunt efectuate în principal în limba engleză. Cu toate acestea, în timpul practicii clinice, elevii vor fi ajutați să folosească Thai pentru pacienți atunci când este necesar pentru a satisface nevoia clienților și sunt disponibile cursuri suplimentare de limbă thailandeză pentru studenții internaționali pentru a-și îmbunătăți abilitățile de limba Thai.