Filter
Licenţă
Thailanda Lak Hok Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale Lak Hok în Thailanda

Un program de licență poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu. Completarea unui program de licență le poate oferi absolvenților mai multe oportunități profesionale și șansa de a câștiga mai mulți bani de-a lungul carierei.

Nursing este studiul de prim ajutor și de asistență medicală preventivă pentru bolnavi sau răniți. Elevii se pot concentra pe îngrijirea copiilor, a traumatismelor, a persoanelor în vârstă sau a persoanelor bolnave psihice sau se concentrează asupra modului de îngrijire pentru o gamă mai largă de pacienți.

Thailanda, oficial Regatul Thailanda, cunoscut anterior ca Siam, este o țară situată în centrul peninsulei Indochina din Asia de Sud-Est. Plaje și insule Thailanda 's atrag milioane de vizitatori în fiecare an, de pe tot globul. Oricine cu un grad de patru ani pot obține locuri de muncă ca un profesor de limba engleză în Thailanda.

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale Lak Hok în Thailanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Îngrijire, Lak Hok

Studii
Locație
Thailanda
Lak Hok
Tip de studiu
Ritm
Rangsit University International College

Este un program de 4 ani. Programul a fost aprobat și acreditat de către Consiliul pentru Nursing și Urbanism din Thailanda. Metodele de predare și învățare sunt efectuat ... [+]

Programe de Licență în Îngrijire în Statele Unite ale Lak Hok Thailanda. AdjudecareLicențiat în Științe Nursing (BNS)Durata în ani4 aniSemestrul de începereSistemul de semestru este împărțit în 2 semestre regulate și o sesiune de vară. Există cel puțin 15 săptămâni de studiu pentru primul și al doilea semestru obișnuit, iar o sesiune de vară oferă cel puțin 8 săptămâni de studiu.Primul semestru: august-decembrie. Al doilea semestru: ianuarie-mai. Semestrul de vară: iunie-august.TaxecalificăriAu cel puțin o diplomă de liceu cu accent pe științe și matematicăSolicitanții care au obținut o diplomă de licență în domeniul științelor și științelor medicale nu mai mult de 5 ani pot transfera cursuri de educație generală și ... [-]
Thailanda Lak Hok
Ianuarie 2020
Engleză,Tailandez
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză