HEALTHCARESTUDIES

Vezi Programe de Licență în Îngrijire în Singapore

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Studiul asistenței medicale se concentrează asupra prevenirii bolilor și leziunilor, îngrijirii pacienților de toate vârstele și promovării sănătății. Acest subiect este util pentru oricine dorește să fie asistent medical la spitale, clinici, centre asistate de viață sau alte instituții de sănătate.

Singapore, oficial Republica Singapore, este o insulă sud-estul Asiei oraș-stat de pe vârful de sud a peninsulei Malay, 137 km nord de ecuator. Un număr de universități străine, școli de Business, institute de specialitate au de configurare, de asemenea, campusurile lor din Asia, în Singapore. Singapore este una dintre cele mai sigure mari orașe din lume, cu aproape orice măsură.

Contactează Școli despre Programe de Licență de Top în Îngrijire în Singapore 2020

2 Rezultate din Îngrijire, Singapore Filter

Licență în asistență medicală (Universitatea Griffith)

Kaplan Singapore
Licenţă
<
Frecvență redusă
<
24 luni
Engleză
Campus
Online

Programul Bachelor of Nursing (Top-up) oferă o oportunitate pentru asistenții medicali înregistrați în Singapore și țările învecinate care se înregistrează la Singapore Nursin ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science - Nursing și Sănătate (Top-Up) de la Universitatea din Dundee

CSM Academy International
BSc
<
Frecvență redusă
<
24 luni
Engleză
Campus

Dacă sunteți o asistență medicală înregistrată în Singapore sau o moașă care vă interesează să vă extindeți calificările educaționale în îngrijire medicală, această asistență ...

Citeste mai mult