Filter
Licenţă
Singapore Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Îngrijire în Singapore

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Studiul asistenței medicale se concentrează asupra prevenirii bolilor și leziunilor, îngrijirii pacienților de toate vârstele și promovării sănătății. Acest subiect este util pentru oricine dorește să fie asistent medical la spitale, clinici, centre asistate de viață sau alte instituții de sănătate.

Singapore, oficial Republica Singapore, este o insulă sud-estul Asiei oraș-stat de pe vârful de sud a peninsulei Malay, 137 km nord de ecuator. Un număr de universități străine, școli de Business, institute de specialitate au de configurare, de asemenea, campusurile lor din Asia, în Singapore. Singapore este una dintre cele mai sigure mari orașe din lume, cu aproape orice măsură.

Contactează Școli despre Programe de Licență de Top în Îngrijire în Singapore 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Îngrijire, Singapore

Kaplan Singapore

Programul Bachelor of Nursing (Top-up) oferă o oportunitate pentru asistenții medicali înregistrați în Singapore și țările învecinate care se înregistrează la Singapore N ... [+]

Universitatea GriffithStructura și conținutul

Programul Bachelor of Nursing (Top-up) oferă o oportunitate pentru asistenții medicali înregistrați în Singapore și țările învecinate care se înregistrează la Singapore Nursing Board ca asistente medicale înregistrate pentru a-și îmbunătăți calificările și abilitățile. Acest program a avut 14 aporturi de succes și peste 350 de absolvenți și studenți din 2003. Programul adoptă o abordare orientată către studenți și reorientează baza de cunoștințe și experiență existente a asistenților medicali înregistrați spre practici proactive de rezolvare a problemelor.

Acreditare profesională

Acest grad este acreditat de Singapore Nursing Board.... [-]

Singapore Singapur
Noiembrie 2019
Engleză
Part time
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză