HEALTHCARESTUDIES

Vezi Programe de Licență în Îngrijire în Puerto Rico

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Elevii care doresc să se alăture profesiei medicale ca asistenți pot studia asistenții medicali. Acest domeniu de studiu se referă la prevenirea bolilor, ameliorarea suferinței, promovarea pacienților, tratarea leziunilor și promovarea sfaturilor privind sănătatea.

Există mai multe instituții pentru învățământ superior situat de-a lungul Puerto Rico, cu Universitatea din Puerto Rico a fi cea mai veche si cea mai mare. Ca un teritoriu al Statelor Unite, cetățenii pot avea acces la oportunități suplimentare pentru educație.

Contactează Școli Direct despre Programe de Licență de Top în Îngrijire în Puerto Rico 2020

1 Rezultate din Îngrijire, Puerto Rico Filter

BSN in asistenta medicala (scoala macedonia de asistenta medicala de la Universitatea de stiinte medicale antigua)

University of Health Sciences Antigua
BSc
Sept 2020
<
La zi
<
3 ani
Engleză
Campus

Programul de asistenta medicala Macedonia este un program de trei ani, ceea ce duce la Bachelor of Science in asistenta medicala (BSN). Programul BSN oglindește standardele cu ...

Citeste mai mult