HEALTHCARESTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Îngrijire în Portugalia

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Nursing este studiul de prim ajutor și de asistență medicală preventivă pentru bolnavi sau răniți. Elevii se pot concentra pe îngrijirea copiilor, a traumatismelor, a persoanelor în vârstă sau a persoanelor bolnave psihice sau se concentrează asupra modului de îngrijire pentru o gamă mai largă de pacienți.

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia este de 900 de ani, și chiar dacă are o suprafață relativ mică, ea a jucat un rol crucial în istoria lumii. Universidade do Porto este cel mai popular de străini care constau de 11% studenți internaționali.

Contactează Școlile despre Programe de Licență de Top în Îngrijire în Portugalia 2019

2 Rezultate din Îngrijire, Portugalia Filter

Diplomă de infirmieră

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Saúde (ESSV)
Campus La zi 4 ani Octombrie 2019 Portugalia Viseu

Cursul își propune să ofere pregătirea necesară pentru a: Participarea la gestionarea serviciilor, unități sau instalații sanitare;

Titlul în Nursing

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Portugalia Coimbra

Nursing în ultimii treizeci de ani a suferit o evoluție semnificativă a nivelului de cunoștințe științifice și de formare la nivel tehnologic și la nivelul filozofiei de îngrijire care rezultă din schimbările socioculturale, politice, economice, demografice și epidemiologice în societățile moderne.