Filter
Licenţă
Portugalia Coimbra Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență de Top în Îngrijire in Coimbra în Portugalia

Un program de licență este un studiu academic ce îi pregătește pe studenți pentru o carieră în viitor sau pentru a-și continua educația. Programele de licență pot fi completate în aproximativ trei până la cinci ani de studiu, în funcție de rezultatele studenților, dar și de cerințele fiecărui program în parte.

Elevii care doresc să se alăture profesiei medicale ca asistenți pot studia asistenții medicali. Acest domeniu de studiu se referă la prevenirea bolilor, ameliorarea suferinței, promovarea pacienților, tratarea leziunilor și promovarea sfaturilor privind sănătatea.

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia este de 900 de ani, și chiar dacă are o suprafață relativ mică, ea a jucat un rol crucial în istoria lumii. Universidade do Porto este cel mai popular de străini care constau de 11% studenți internaționali.

Coimbra (de asemenea, cunoscut sub numele de oraș studențesc) a fost odată capitala Portugaliei, cu o populație de mai mult de 100.000 de persoane. Cea mai veche universitate din Europa, Universitatea din Coimbra este aici. Acest Universitatea atrage studenții din toată lumea care caută să urmeze cursuri diferite.

Programe de Licență de Top în Îngrijire in Coimbra în Portugalia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Îngrijire, Coimbra

Studii
Locație
Portugalia
Coimbra
Tip de studiu
Ritm
Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Nursing în ultimii treizeci de ani a suferit o evoluție semnificativă a nivelului de cunoștințe științifice și de formare la nivel tehnologic și la nivelul filozofiei de ... [+]

Descrierea obiectivelor vizate de ciclul de studiu

Să aibă cunoștințe și capacitatea de înțelegere pentru a interveni în diferitele zone de îngrijire medicală Aflați cum să aplicați cunoștințele dobândite și înțelegerea, pentru a arăta o abordare profesională Abilitatea de a rezolva problemele în contextul răspunsurilor umane la problemele de sănătate și procesele de tranziție a indivizilor, grupurilor și comunităților și de a construi și raționaliza propriile argumente Abilitatea de a aduna, selecta și interpreta informații relevante, împreună cu indivizi, grupuri și comunități, pentru a le permite să susțină soluțiile pe care le recomandă și judecățile clinice pe care le emit, inclusiv în analiza aspectelor sociale, științifice și etice relevante Competențe care le permit să comunice informații, idei, probleme și soluții, atât pentru specialiști, cât și pentru non-specialiști Abilități de învățare pe tot parcursul vieții cu un grad ridicat de autonomie... [-]

Portugalia Coimbra
Septembrie 2019
Portugheză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză