HEALTHCARESTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Îngrijire în Lituania

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Nursing este studiul de prim ajutor și de asistență medicală preventivă pentru bolnavi sau răniți. Elevii se pot concentra pe îngrijirea copiilor, a traumatismelor, a persoanelor în vârstă sau a persoanelor bolnave psihice sau se concentrează asupra modului de îngrijire pentru o gamă mai largă de pacienți.

Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danemarca. Mai mult de 90% din lituanieni vorbesc cel puțin o limbă străină și jumătate din populație vorbește două limbi străine, mai ales rusă și engleză.

Contactează Școli despre Programe de Licență de Top în Îngrijire în Lituania 2019

1 Rezultate din Îngrijire, Lituania Filter

Licență de asistenta medicala, asistenta practica generala

Lithuanian University of Health Sciences
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Lituania Kaunas

Program de asistenta medicala la nivel universitar este bazată pe modul-, care permit învățarea mai bine și corespund standardelor UE pentru asistenta medicala. Principalul obiectiv este pus pe calificările necesare pentru domeniul de specializare.