HEALTHCARESTUDIES

Vezi Programe de Licență în Îngrijire in Italia

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Studiul asistenței medicale se concentrează asupra prevenirii bolilor și leziunilor, îngrijirii pacienților de toate vârstele și promovării sănătății. Acest subiect este util pentru oricine dorește să fie asistent medical la spitale, clinici, centre asistate de viață sau alte instituții de sănătate.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Contactează Direct Școlile despre Programe de Licență de Top în Îngrijire in Italia 2020

2 Rezultate din Îngrijire, Italia Filter

Sapienza University of Rome
Licenţă
Oct 2020
<
La zi
<
3 ani
Engleză
Campus

Programul de studii universitare în asistență medicală, care este primul și singurul program de Nursing a avut loc în prezent în limba engleză, în Italia, pregătește studenții ...

Citeste mai mult

Licențiat în asistență medicală

University of Parma
Licenţă
Oct 2020
<
La zi
<
3 ani
Italiană
Campus

Studenții University of Parma , cursul de licență în asistență medicală sunt înscriși într-un curs de trei ani cu durată întreagă.

Citeste mai mult