Filter
Licenţă
Italia Rome Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență de Top în Îngrijire in Rome in Italia

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Studiul asistenței medicale se concentrează asupra prevenirii bolilor și leziunilor, îngrijirii pacienților de toate vârstele și promovării sănătății. Acest subiect este util pentru oricine dorește să fie asistent medical la spitale, clinici, centre asistate de viață sau alte instituții de sănătate.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Pentru cei care sunt interesați în studierea într-o capitală cu un patrimoniu bogat, Roma este locul potrivit. Ea are universități distincte, cum ar fi Universitatea din Roma, care oferă programe de gradul într-o varietate de discipline precum istoria și Inginerie. Acest oras este liniștit și ideal pentru a trăi.

Programe de Licență de Top în Îngrijire in Rome in Italia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Îngrijire, Rome

Studii
Locație
Italia
Rome
Tip de studiu
Ritm
Sapienza University of Rome

Programul de studii universitare în asistență medicală, care este primul și singurul program de Nursing a avut loc în prezent în limba engleză, în Italia, pregătește stud ... [+]

Programe de Licență în Îngrijire in Rome Italia. [-]
Italia Rome
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză