Filter
Licenţă
Italia Parma Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență de Top în Îngrijire in Parma in Italia

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Elevii care doresc să se alăture profesiei medicale ca asistenți pot studia asistenții medicali. Acest domeniu de studiu se referă la prevenirea bolilor, ameliorarea suferinței, promovarea pacienților, tratarea leziunilor și promovarea sfaturilor privind sănătatea.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Orașul brânză de Italia - Parma este cunoscut pentru arhitectura sa și bogat patrimoniu. Ea are unele dintre cele mai vechi universități din Italia, cum ar fi Universitatea din Parma. Prin urmare, oricine este interesat în obținerea o educație bună într-un loc tradițional trebuie să trăiască în Parma.

Programe de Licență de Top în Îngrijire in Parma in Italia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Îngrijire, Parma

Studii
Locație
Italia
Parma
Tip de studiu
Ritm
University of Parma

Studenții University of Parma , Curs de Licenta in Nursing sunt înscriși într - o perioadă de trei ani full-time curs de durată. ... [+]

Programe de Licență în Îngrijire in Parma Italia.

Studenții University of Parma , Curs de Licenta in Nursing sunt înscriși într - o perioadă de trei ani full-time curs de durată. În prezent, cursul numără 720 de studenți și peste 150 de profesori. Cursul de licență în Nursing are o tradiție de mai mulți ani la University of Parma . Programele didactice care reflectă valorile și practicile corecte ale asistenței medicale pentru a dezvolta competențele pentru o arenă dinamică a sănătății: practica este informată de un corp de cunoștințe și asigură că toți membrii publicului beneficiază de îngrijire de calitate și sigură.

Cursul de licență în Nursing, urmează aceste principii:... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
Italiană
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză