Filter
Licenţă
Italia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Îngrijire in Italia

Un program de licență durează patru ani și le permite studenților să își aleagă specializarea sau domeniul de studiu. Multe școli oferă opțiuni se studiu part time astfel ca studenții care sunt ocupați cu muncă sau familia să poată obține de asemenea o diplomă de licență.

Studiul asistenței medicale se concentrează asupra prevenirii bolilor și leziunilor, îngrijirii pacienților de toate vârstele și promovării sănătății. Acest subiect este util pentru oricine dorește să fie asistent medical la spitale, clinici, centre asistate de viață sau alte instituții de sănătate.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Contactează Direct Școlile despre Programe de Licență de Top în Îngrijire in Italia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

2 Rezultate din Îngrijire, Italia

Sapienza University of Rome

Programul de studii universitare în asistență medicală, care este primul și singurul program de Nursing a avut loc în prezent în limba engleză, în Italia, pregătește stud ... [+]

Studii Medicale de Top în Îngrijire in Italia. [-]
Italia Rome
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Studenții University of Parma , Curs de Licenta in Nursing sunt înscriși într - o perioadă de trei ani full-time curs de durată. ... [+]

Studenții University of Parma , Curs de Licenta in Nursing sunt înscriși într - o perioadă de trei ani full-time curs de durată. În prezent, cursul numără 720 de studenți și peste 150 de profesori. Cursul de licență în Nursing are o tradiție de mai mulți ani la University of Parma . Programele didactice care reflectă valorile și practicile corecte ale asistenței medicale pentru a dezvolta competențele pentru o arenă dinamică a sănătății: practica este informată de un corp de cunoștințe și asigură că toți membrii publicului beneficiază de îngrijire de calitate și sigură.

Cursul de licență în Nursing, urmează aceste principii:... [-]

Italia Parma
Octombrie 2019
Italiană
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză