Filter
Licenţă
Georgia Tbilisi Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență de Top în Îngrijire in Tbilisi în Georgia

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Nursing este studiul de prim ajutor și de asistență medicală preventivă pentru bolnavi sau răniți. Elevii se pot concentra pe îngrijirea copiilor, a traumatismelor, a persoanelor în vârstă sau a persoanelor bolnave psihice sau se concentrează asupra modului de îngrijire pentru o gamă mai largă de pacienți.

Georgia este un stat suveran, în regiunea Caucazului de Eurasia. Situat pe coasta Marii Negre, este delimitată la nord și nord-est de Rusia, la sud de Turcia și Armenia, și la sud-est de Azerbaidjan.

Ca cel mai mare oraș cu peste 1 milion de locuitori, Tbilisi este, de asemenea, Georgia de capital. Acesta este situat pe malurile râului Kura. Orașul are mai multe instituții importante de învățământ superior și printre ele este cea mai mare și principala Universitatea din Georgia - Universitatea de Stat din Tbilisi.

Programe de Licență de Top în Îngrijire in Tbilisi în Georgia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Îngrijire, Tbilisi

Studii
Locație
Georgia
Tbilisi
Tip de studiu
Ritm
The University Of Georgia

Obiectivul programului este de a promova funcționarea eficientă a sistemului de sănătate prin educarea asistenților calificați și cu competențe deosebite. Elevii sunt cal ... [+]

Obiectivele programului:

Obiectivul programului este de a promova funcționarea eficientă a sistemului de sănătate prin educarea asistenților calificați și cu competențe deosebite. Prin oferirea de cursuri teoretice și practice integrate în program, programul va permite absolvenților să dobândească cunoștințe de bază despre teoria și metodologia asistenței medicale, să dezvolte abilități clinice, să se adapteze cerințelor în schimbare, să urmeze învățarea pe tot parcursul vieții și dezvoltarea profesională continuă, ca urmare a care o asistentă medicală va putea desfășura o activitate profesională independentă. Absolvenții programului de asistență medicală pot fi angajați în instituții medicale preventive cu profiluri diferite (asistență de urgență, resuscitare, chirurgie, terapie, urologie, pediatrie, obstetrică, ginecologie, psihiatrie, gastroenterologie, cardiologie, oncologie), asociații nonguvernamentale, comitete, etc. Metode pentru atingerea rezultatelor învățării... [-]

Georgia Tbilisi
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză