Filter
Licenţă
Finlanda Kemi Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență de Top în Îngrijire in Kemi în Finlanda

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Elevii care doresc să se alăture profesiei medicale ca asistenți pot studia asistenții medicali. Acest domeniu de studiu se referă la prevenirea bolilor, ameliorarea suferinței, promovarea pacienților, tratarea leziunilor și promovarea sfaturilor privind sănătatea.

Formală sistemul de învățământ superior din Finlanda este 7-3-2-2 model. Universitatea nevoie de doi ani, în învățământul profesional sau tehnic și în cele din urmă de doi ani învățământul preuniversitar. Finlanda are, de asemenea, mai multe public, cât și universitățile particulare care au accesul permis de învățământ superior de elevi.

Kemi este un oraș în Finlanda, cu o istorie care datează din 1869. Acesta este situat la gura râului Kemijoki. Kemi are peste 20.000 de locuitori și are o Universitatea Politehnica de științe aplicate.

Programe de Licență de Top în Îngrijire in Kemi în Finlanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Îngrijire, Kemi

Studii
Locație
Finlanda
Kemi
Tip de studiu
Ritm
Lapland University of Applied Sciences

Scopul programului de gradul este de a educa profesionistilor in domeniul sanatatii, cu cunoștințe generale și speciale în domeniul îngrijirii sănătății și asistență medi ... [+]

Bachelor de Sanatate in Nursing

Scopul programului de gradul este de a educa profesionistilor in domeniul sanatatii, cu cunoștințe generale și speciale în domeniul îngrijirii sănătății și asistență medicală. Studiile permite absolvenților să lucreze în Finlanda și în alte medii internaționale în spitale și centre de sănătate, precum și în sectorul privat.

Scopul programului este de a oferi studenților cu o bază largă de cunoștințe de bază, precum și cunoștințe avansate necesare pentru a îndeplini nevoile actuale și viitoare din domeniul sănătății. Elevii primesc bune abilități teoretice și practice în domeniul asistenței medicale, de îngrijire medicală la știință și asistenta medicala de cercetare, astfel încât să fie în măsură să contribuie la dezvoltarea de asistenta medicala. În procesul de învățare elevul formulează legături între experiența practică și concepte teoretice. Aceste link-uri necesită integrarea de teorie și practică și care este facilitată de reflecție asupra practicii.... [-]

Finlanda Kemi
August 2019
Engleză
La zi
42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză