Filter
Licenţă
Finlanda Ekenäs Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență de Top în Îngrijire in Ekenäs în Finlanda

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Studiul asistenței medicale se concentrează asupra prevenirii bolilor și leziunilor, îngrijirii pacienților de toate vârstele și promovării sănătății. Acest subiect este util pentru oricine dorește să fie asistent medical la spitale, clinici, centre asistate de viață sau alte instituții de sănătate.

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Deși o parte a regiunii Uusimaa, orașul Ekenäs este situat în provincia din sudul Finlandei. Orașul are o populație de peste 15.000 de locuitori.

Programe de Licență de Top în Îngrijire in Ekenäs în Finlanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Îngrijire, Ekenäs

Studii
Locație
Finlanda
Ekenäs
Tip de studiu
Ritm
Savonia University of Applied Sciences

După ce ați terminat studiile de îngrijire medicală, veți fi un expert competent și calificat în asistență medicală. Veți avea cunoștințe ample despre asistență medicală; ... [+]

De ce studiază asistența la Savonia?

Numele programului de studii: Programul de licență în Nursing

Titlul postului: Licențiat în îngrijirea sănătății

Durata programului de studii: 210 de credite

Oraș: Kuopio, Finlanda

Mod de predare: Full-time, în Campus

Perioada de aplicare: 9-24 ianuarie 2018

Obiectivele studiilor/>

După ce ați terminat studiile de îngrijire medicală, veți fi un expert competent și calificat în asistență medicală. Veți avea cunoștințe ample despre asistență medicală; veți stăpâni conceptele, metodele și abilitățile necesare pentru a permite evaluarea critică și luarea deciziilor în situațiile de asistență medicală în schimbare și imprevizibile.... [-]

Finlanda Kuopio Ekenäs
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză