Filter
Licenţă
Australia South Australia South Australia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale South Australia în Australia

Un program de licență este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii și universități din întreaga lume. Programele de licență sunt oferite în mai multe domenii diferite astfel ca studenții să își poată adapta educația la obiectivele lor de viitor.

Studiul asistenței medicale se concentrează asupra prevenirii bolilor și leziunilor, îngrijirii pacienților de toate vârstele și promovării sănătății. Acest subiect este util pentru oricine dorește să fie asistent medical la spitale, clinici, centre asistate de viață sau alte instituții de sănătate.

Australia are al treilea cel mai mare număr de studenți străini din lume, în ciuda faptului că o comunitate de numai 23 de milioane. Acestea sunt acreditări academice puternice, dar instituțiile din Australia sunt la fel de foarte clasate ca cetățile care casa lor în jurul terenului natal.

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale South Australia în Australia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Îngrijire, South Australia

University of South Australia

Industria de asistență medicală se schimbă în mod constant prin noile tehnologii și abordări pentru a îmbunătăți detectarea, diagnosticarea și gestionarea bolilor cronice ... [+]

Programe de Licență în Îngrijire în Statele Unite ale South Australia Australia. Prezentarea generală a studiilorStudiu la o universitate care se situează în top 100 pentru asistență medicală la nivel mondial (1).Aflați în spitalul nostru unic, clinic condus, autentic simulat spital și de servicii de sănătate în campus cu experți clinice și cadre universitare.Practicați-vă abilitățile cu locuitorii comunității noastre virtuale de sănătate, incluzând manechine interactive, fiecare cu personalitate proprie și oameni reali care acționează ca rezidențiÎnscrieți-vă pe plasamentele clinice din primul an de studiu.Dezvoltarea cunoștințelor, aptitudinilor și atitudinilor clinice necesare pentru practica profesională.Aflați de la cercetătorii de nivel înalt din domeniul Nursing (2), academicieni și clinicieni cu experiență în domeniu.Fiți susținut de resursele de învățare online, disponibile pentru dvs. 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.Faceți o contribuție pozitivă la asistența medicală australiană.... [-]
Australia Adelaide
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză