HEALTHCARESTUDIES.RO

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale Kelvin Grove în Australia

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Studiul asistenței medicale se concentrează asupra prevenirii bolilor și leziunilor, îngrijirii pacienților de toate vârstele și promovării sănătății. Acest subiect este util pentru oricine dorește să fie asistent medical la spitale, clinici, centre asistate de viață sau alte instituții de sănătate.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Statele Unite ale Kelvin Grove în Australia 2019

2 Rezultate din Îngrijire, Kelvin Grove Filter

Licențiat în Nursing (Entry Graduate)

Queensland University of Technology
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Australia Kelvin Grove

Dacă aveți o diplomă completă într-un alt domeniu, vă vom recunoaște experiența anterioară, astfel încât să vă puteți finaliza Bachelor of Nursing mai devreme.

Facultatea de Nursing

Queensland University of Technology
Campus La zi 3 ani Februarie 2020 Australia Kelvin Grove

Aflați de la unii dintre cei mai respectați experți din Australia. Accesați facilități, tehnologii și echipamente construite în scopuri și completați 840 de ore de plasare.