HEALTHCARESTUDIES

Vezi Programe de Licență în Îngrijire în Aruba

Un program de licență este un program de învățământ superior care poate fi terminat în aproximativ patru ani de studiu. Multe programe de licență sunt oferite personal, dar și online, astfel ca studenții care locuiesc departe sau cei care nu pot participa la școală cu normă întreagă să poată de asemenea să avanseze în învățământ.

Elevii care doresc să se alăture profesiei medicale ca asistenți pot studia asistenții medicali. Acest domeniu de studiu se referă la prevenirea bolilor, ameliorarea suferinței, promovarea pacienților, tratarea leziunilor și promovarea sfaturilor privind sănătatea.

Această țară a adoptat sistemul de învățământ olandez, care este împărțit în trei niveluri de bază, cu cel mai înalt nivel fiind nivelul universitar. În ultima vreme din țară modernizate cinci colegii de nivel universitar complet, cu un scopul de a satisface chiar și studenții internaționali care doresc să studieze în Aruba.

Contactează Universități despre Programe de Licență de Top în Îngrijire în Aruba 2020

1 Rezultate din Îngrijire, Aruba Filter

De licență în asistență medicală

Xavier University School of Medicine
Licenţă
<
La zi
<
3 ani
Engleză
Campus

Programul nostru de Nursing BSN permite elevilor să câștige o trei ani accelerat de bacalaureat of Science in Nursing la noastră Caraibe medical

Citeste mai mult