HEALTHCARESTUDIES.RO

Programe de Licență de Top în Îngrijire în Africa 2019

Un program de licență este un program avansat care durează de obicei în jur de patru ani de studiu. Cunoștințele și instruirea primite de studenți în timpul studiilor pot duce la oportunități profesionale incredibile după absolvire.

Nursing este studiul de prim ajutor și de asistență medicală preventivă pentru bolnavi sau răniți. Elevii se pot concentra pe îngrijirea copiilor, a traumatismelor, a persoanelor în vârstă sau a persoanelor bolnave psihice sau se concentrează asupra modului de îngrijire pentru o gamă mai largă de pacienți.

Poate orice altă regiune se poate compara cu varietatea și dimensiunea de Africa? Cu contribuții imitabil istorie, peisaj și cultural, foarte puține regiuni oferă un studiu în străinătate întâlni că este mai dificil sau mai multe satisfacții din punct de vedere al studia.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Îngrijire în Africa 2019

2 Rezultate din Îngrijire, Africa Filter

Bnsc în știință care alăptează

Igbinedion University, Okada
Campus La zi 4 ani Martie 2020 Nigeria Benin City

Bachelor of Nursing grad Stiinte necesită dobândirea sistematică a cunoștințelor în domeniul artelor și științelor care duc la dobândirea atitudinilor filosofice esențiale pentru practica profesională Nursing. Programul BNSc al Universității Igbinedion este profesională, precum și academice. Se asigură că bărbații și femeile care sunt cu adevărat interesați de profesia Nursing sunt capabili să urmeze o carieră academică ca omologii lor din alte discipline.

Licență de asistență medicală

University of Johannesburg
Campus La zi 4 ani Februarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

Asistentele sunt responsabile pentru determinarea nevoilor pacientilor si de planificare a unui plan de asistență medicală pentru fiecare numire.